Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

«Όχι» σε 2 εκ. για Σκόκο

Πρόταση ύψους δύο εκ. ευρώ από την Γκαζιάντεσπορ  απέρριψε τις πρώτες ώρες τού Σεπτέμβρη η ΑΕΚ, για την παραχώρηση του Νάτσο Σκόκο. 

Οι Τούρκοι προσέγγισαν την ‘Ένωση’ λίγες ώρες αφότου εξέπνευσε η προθεσμία για την ολοκλήρωση κανονικής μεταγραφής στη χώρα μας και, όπως αναφέρει το aek365.gr, αυτός ήταν και ουσιαστικά ο λόγος που οι ‘κιτρινόμαυροι’ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία συζήτησης.

Δεν προλάβαιναν να τον αντικαταστήσουν

Από την ΑΕΚ είχαν ξεκαθαρίσει εδώ και παρά πολύ καιρό ότι τόσο ο Σκόκοόσο και οι Τζιμπούρ-Μπλάνκο βρίσκονται στη λίστα παραχώρησης και τα δύο εκ. ευρώ που προσέφερε η Γκαζιάντεσπορ ήταν ένα πολύ καλό ποσόγια να αρχίσουν οι σχετικές διαπραγματεύσεις. Ο λόγος, όμως, που οι διοικούντες την ομάδα ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί, ήταν ότι δεν υπήρχε χρόνος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Την ώρα, μάλιστα, που η ομάδα είχε αρχίσει τις υποχρεώσεις της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν… ξετρελάθηκε ο Αργεντινός

Άλλωστε, η προοπτική τής Τουρκίας αλλά και τής Γκαζιάντεσπορ φαίνεται ότι δεν ενθουσίασε έτσι κι αλλιώς τον Αργεντινό άσο. Ο Σκόκο θα ήθελε να συνεχίσει σε ένα προηγμένο αγωνιστικά πρωτάθλημα και σε μία ομάδα που να μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στην καριέρα του. Kαι, λογικά, η πρόταση της Γκαζιάντεσπορ δεν μπορούσε να τον συγκινήσει. Όχι στον βαθμό να αφήσει την ΑΕΚ, τουλάχιστον, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...