Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κετσπάγια: Φαβορί η Ελλάδα

Φαβορί θεωρεί την Εθνική Ελλάδας ο Τιμούρ Κετσπάγια στο αυριανό παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2012, που θα γίνει στο Καραϊσκάκη (21:45, MEGA). Η αποστολή της Γεωργίας έφθασε σήμερα στην Αθήνα και ο 42χρονος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα.

«Η Ελλάδα είναι το φαβορί και εμείς το αουτσάιντερ. Το ματς είναι δύσκολο, αλλά εμείς ήρθαμε στην Αθήνα με στόχο να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ευχάριστο για την ομάδα μου είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα και θα παραταχθούμε πλήρεις» είπε ο Γεωργιανός κόουτς.

Η Γεωργία ήρθε με όλα τα αστέρια της και από το δυναμικό της ξεχωρίζουν ο αμυντικός μέσος της Χέρτα Λεβάν Κομπιασβίλι, ο αριστερός μπακ Κάχκα Καλάντζε με μεγάλη θητεία στη Μίλαν, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες πήρε μετεγγραφή στην Τζένοα, καθώς και ο επιθετικός της Καρλσρούη Αλεξάντερ Ιασβίλι. Όμως ο παίκτης που ξεχωρίζει περισσότερο απ’ όλους, είναι ο 18χρονος επιτελικός χαφ της Σπαρτάκ Μόσχας Ζάνο Ανανίτζε και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια το γεωργιανό ποδόσφαιρο.

Η Εθνική στο παρελθόν έχει αναμετρηθεί πέντε φορές με τη Γεωργία πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες, τέσσερις σε επίσημα ματς και μια σε φιλικό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα τρία από αυτά είχε αγωνιστεί ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος σήμερα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος.

Οι τιμές των εισιτηρίων τιμώνται 10, 20 και 30 ευρώ, όμως δεν αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου, καθώς το παιχνίδι διεξάγεται Παρασκευή βράδυ και ενδεχομένως να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους περισσότερους φιλάθλους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 38χρονος Ισπανός με καταγωγή από τη Σαραγόσα Κάρλος Γκόμεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...