Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Γλίτωσε τα χειρότερα η ΑΕΚ

Ένα χαμένο ματς έσωσε η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Αράς (44’) και Φορτούνη (81’). Η «Ένωση» ισοφάρισε μέσα σε τέσσερα λεπτά με τους Τζιμπούρ (83’) και Σκόκο (87’), σε ένα χρονικό σημείο που οι οργανωμένοι είχαν αρχίσει να αποδοκιμάζουν Μπάγεβιτς και παίκτες. Δύο πέναλτι δεν έδωσε ο Κουκουλάκης στην ΑΕΚ, ενώ η κάθε ομάδα είχε από ένα δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα

19’ Ο Σκόκο μετά από ντρίμπλες, πάσαρε στον Μάκο, όμως το σουτ του τελευταίου από τα όρια της μεγάλης περιοχής, κατέληξε λίγο άουτ.
21’ Δυνατό σουτ του Σκόκο, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μπαρτολίνι και κατέληξε κόρνερ.
23' ΔΟΚΑΡΙ . Ο Μπερνς έκανε με τη μια το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντεγκρά και στην συνέχεια κατέληξε άουτ.
27' Ο Ροτζέριο έκανε στροφή γύρω από τον άξονά του, σούταρε έξω από την περιοχή, όμως ο Αραμπατζής μπλόκαρε.
43’ ΓΚΟΛ (0-1). Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ουριμπάρι, ο Αραμπατζής πραγμαστοποίησε  λανθασμένη έξοδο, η μπάλα κατέληξε στον Αράς, που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα.
48’ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Σκόκο μέσα στην περιοχή δέχτηκε χτύπημα στο πόδι από τον Ρούμπιλ, όμως ο Κουκουλάκης δεν καταλόγισε το πέναλτι.
49' ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Μπαστία τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Γκέντσογλου, όμως ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ και όχι πέναλτι.
51’ Ο Σκόκο εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ντεγκρά.
59' Ευκαιρία για τον Μπλάνκο, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα Τρίπολης, όμως δεν πρόλαβε τον Ντεγκρά που απέκρουσε σωτήρια.
63' ΔΟΚΑΡΙ .Ο Ροτζέιρο με ωραία προσπάθεια τράβηε όλη την άμυνα της ΑΕΚ πάνω του, στην συνέχεια πάσαρε στον ελεύθερο Ρούμπιν, όμως το σουτ του Κροάτη βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Αραμπατζή.
67' Σε δυνατό σουτ του Σκόκο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Ντεγκρά απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα με το δεξί χέρι.
81’ ΓΚΟΛ (0-2). Ο Φορτούνης, βρήκε χώρο και με σουτ-κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
83’ ΓΚΟΛ (1-2). Ο Σκόκο έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Τζιμπούρ με ασύλληπτη κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
87’ ΓΚΟΛ (2-2). Ο Σκόκο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα σε ένα σημείο που  κανείς τερματοφύλακας δεν μπορεί να αντιδράσει και ισοφάρισε για την ΑΕΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 83’ Τζιμπούρ, 87’ Σκόκο-44' Αράς, 81’ Φορτούνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νασούτι-Αράς.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Λαγός (63’ Λυμπερόπουλος), Νασούτι, Μανωλάς, Μπερνς (55' Λεονάρντο), Μάκος, Γκέντσογλου, Σκόκο, Μπλάνκο (78’ Έντερ), Τζιμπούρ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Μπαστία, Ρούμπιλ, Κερ (93’ Κρις), Αράς (68’ Φορτούνης), Ροτζέριο (83’ Γιασκεβίτσιους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...