Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός Άρη ο Ναφτί

Η απουσία του ονόματος του Μεντί Ναφτί απ' τη λίστα που δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ απ' τον Άρη επιβεβαιώνει την εδώ και ημέρες φημολογία ότι υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του απ' την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος δεν έκανε κανένα σχόλιο επ' αυτού, ενώ εκτός ομάδας έμεινε και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.
Στη λίστα που δηλώθηκε για τους ομίλους του Europa League ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
►Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.
Με μία πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα του Άρη - φιλικό με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα το Σάββατο.
Υπό τις οδηγίες του Κάρλος Φανταγκούσι γυμνάστηκε η ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Νέτο και Ρονάλντο Γκιάρο. Απών ήταν από την προπόνηση ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος είχε μία ημέρα επιπλέον άδεια από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Επίσης απουσίασε ο Κάρλος Ρουίζ που ταλαιπωρείται από μία ίωση ("ανέβασε" και πυρετό χθες) και ακολουθεί πλέον φαρμακευτική αγωγή. Απόντες βεβαίως ήταν και οι τέσσερις διεθνείς Σηφάκης, Τσεζνάουσκις, Ναφτί και Βανγκέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...