Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Καμία εξέλιξη με Μπλάνκο

 
Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ θα έχει καινούργια επεισόδια. Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον ατζέντη του Αργεντινού επιθετικού, που όμως αποδείχθηκε άκαρπη, καθώς δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στο θέμα.
Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς πάντως να φαίνεται αυτήν την ώρα ότι ίσως αλλάξουν ιδιαίτερα οι ισορροπίες. Υπενθυμίζεται πως η πρόταση του «Δικεφάλου» παραμένει ίδια και αφορά επέκταση της συνεργασίας με τον Μπλάνκο μέχρι το 2013.

Παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς - που επέστρεψε απ' το Βελιγράδι - και του Κρίστιαν Νασούτι έγινε η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της «Ένωσης» απουσίασε στη Σερβία την Τρίτη, προκειμένου να βρεθεί σε μία βάπτιση, ενώ ο Αργεντινός αμυντικός γυμνάστηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα κι έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ για τα... περαιτέρω θα χρειαστεί να περιμένουμε το φιλικό του Σαββάτου με το Θρασύβουλο (20.00).

Εκεί, ο Νασούτι θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ, κάτι που ισχύει και για το Χρήστο Πατσατζόγλου. Στο... απουσιολόγιο της προπόνησης, τώρα, εκτός του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ (απουσιάζει στη Γαλλία), δεν έδωσαν το «παρών» και οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας, που πήραν άδεια και αμφότεροι θα επιστρέψουν την Παρασκευή. Με δεδομένη και την επιστροφή του Ντιόπ μέχρι τότε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το φιλικό τεστ με το Θρασύβουλο και θα μπορεί να πειραματιστεί σε διάφορα σχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...