Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ραντεβού με τους Ταύρους

Θα πιάσει επιτέλους η Εθνική τον ταύρο από τα κέρατα (21.00, ΕΤ-1), δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που βρήκαν την ευκαιρία να ασκήσουν κακόβουλη κριτική και να στήσουν τον Γιόνας Καζλάουσκας και τους Έλληνες διεθνείς στο απόσπασμα;

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας ήταν χαλαροί κατά τη διάρκεια της Παρασκευής στο ξενοδοχείο και διέκρινες στα μάτια τους την αποφασιστικότητα για τη νίκη στον πολύ σπουδαίο αυτό αγώνα. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν ακούσει πολλά και θέλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση μέσα στο γήπεδο. 

«Κάτι χρωστάμε στους Ισπανούς και ήρθε η ώρα», λένε και θέλουν να τους ξεπληρώσουμε το γραμμάτιο, ξορκίζοντας τον κακό μας δαίμονα τα τελευταία χρόνια. Πέντε ήττες μετράμε στις αναμετρήσεις μαζί τους από το 2006 και μετά (στον τελικό του Μουντομπάσκετ του 2006, δυο στο Ευρωμπάσκετ του 2007, μια στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και μια στον ημιτελικό του περυσινού Μουντομπάσκετ). 

Ελέγχουν ακόμα και τα ταξί

Σε διαφορετικό ξενοδοχείο διαμένει η αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Κωνσταντινούπολη. Οι υπόλοιπες 15 μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα έχουν καταλύσει σ' ένα ξενοδοχείο. Για λόγους ασφάλειας οι Αμερικανοί μένουν αλλού. Οι Τούρκοι πάντως έχουν πάρει αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Ελέγχουν ακόμη και τα ταξί που πηγαίνουν στα ξενοδοχεία για να αφήσουν ή για να πάρουν κόσμο. Ο έλεγχος για κάθε επισκέπτη ξεκινά από την είσοδο. 

** Ειπώθηκε χθες μεταξύ σοβαρού και αστείου: Τι μπορεί να συμβεί αν ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Νέναντ Κρστιτς ή Αντώνης Φώτσης με τον Μίλος Τεόντοσιτς βρεθούν μαζί στο ασανσέρ στο ξενοδοχείο των αποστολών; Καλύτερα πάντως να μην χρειαστεί να μάθουμε. 

Οι Ισπανοί

** 75 Ισπανοί δημοσιογράφοι βρίσκονται στην Τουρκία για να καλύψουν το Μουντομπάσκετ. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης των «φούριας ρόχας» επικράτησε χαμός στο προπονητήριο που είναι δίπλα στο «Sinan Erdem Dome» καθώς οι Ισπανοί διεθνείς ήταν για 15 λεπτά στη διάθεση των εκπροσώπων του τύπου. 

Οι δηλώσεις των Σέρτζιο Σκαριόλο, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Μαρκ Γκασόλ και Ρούντι Φερνάντεθ συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και όλοι τους περικυκλώθηκαν από τους δημοσιογράφους, Έλληνες και Ισπανούς. 

Ο «Λα Μπόμπα» αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης κόντρα στον Καναδά. Θα είναι πάντως στη διάθεση του Σκαριόλο για τον αυριανό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...