Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

«Πόλεμος» στην γαλανόλευκη αγαπημένη

Κρίση φαίνεται πως περνά η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς μετά τις αποχωρήσεις άρχισαν τα «καρφιά» με κύριο αποδέκτη τον Κώστα Κατσουράνη. Συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς της γαλανόλευκης αγαπημένης θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού δήλωσε πως «κανείς δεν μπορεί να κλωτσά την ιστορία της Εθνικής».
Η αιφνιδιαστική απόφαση του Φάνη Γκέκα να μη φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο (μετά τους Αμανατίδη και Κυριάκο) άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Με σημερινές του δηλώσεις στον «Sentrafm», ο επιθετικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει υπό προϋποθέσεις, ενώ πρόσθεσε πως ουδέποτε κατονόμασε τον Κατσουράνη ως υπαίτιο και οι λόγοι της αποχώρησής του δεν ήταν αγωνιστικοί.
Στο μεταξύ, Αλέξανδρος Τζόρβας και ΓιούρκαςΣεϊταρίδης φαίνεται πως -προς το παρόν- έβαλαν στο συρτάρι την σκέψη για αποχώρηση και αναμένουν τις εξελίξεις.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σωκράτης Πιλάβιος, εμφανίζεται ενοχλημένος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ενώ θα έχεισυνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον Φερνάντο Σάντος και τους τρεις αρχηγούς της Εθνικής, Καραγκούνη, Κατσουράνη και Σεϊταρίδη.
Πάντως, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός και η ΕΠΟ έχουν στη διάθεσή τους λιγότερο από έναν μήνα για να βελτιώσουν την «πολεμική» εικόνα, καθώς δεν πρέπει να χαθούν ούτε 2 βαθμοί από τα παιχνίδια με την Λετονία (8/10) και το Ισραήλ (12/10) για το Euro 2012.
«Κανείς δεν μπορεί να κλωτσά την ιστορία της Εθνικής», δήλωσε στον «NovaΣΠΟΡ fm» ο γ.γ. Αθλητισμού και πρόσθεσε: «με το πιστόλι στον κρόταφο δεν πηγαίνει κανείς στην Εθνική, ούτε είναι χρήσιμο να πάει έτσι. Τουλάχιστον ας απέχουμε από τις δηλώσεις που απαξιώνουν την Εθνική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...