Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Από την Παρασκευή στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα παλαιμάχων Ελλάδας-Barcelona

Ποιος δεν θα ήθελε να δει ξανά μαζί στο παρκέ τον Νίκο Γκάλη,τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά,που έλεγε και το θρυλικό τραγούδι;

Οι γερόλυκοι του Ελληνικού μπάσκετ προσκλήθηκαν να αγωνιστούν σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε έλληνες παλαίμαχους και την αντίστοιχη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Η ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση θα γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο Ιωαννίνων, προς τιμήν του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, μία ημέρα πριν από την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της Ηπείρου.

Στα Γιάννενα θα βρεθούν σπουδαίες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, για να πάρουν μέρος σ’ αυτόν τον σπουδαίο φιλικό αγώνα. Έλληνες αλλά και Ισπανοί που έχουν γράψει ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Με την ελληνική ομάδα εκτός από τα δυο "ιερά τέρατα" θα αγωνιστούν οι Πρέλεβιτς, Μπουντούρης. Λημνιάτης, Χ. Κωνσταντινίδης, Σιγάλας, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Τζαλαλής, Τόλλιας,Αλβέρτης κ.ά.Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί πολιτικοί όλων των κομμάτων, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και πολλοί άλλοι. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κώστας Κορομηλάς , Σταύρος Δουβής,καθώς και ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος!

Τα εισιτήρια
Στο μεταξύ,η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννενα ανακοινώνει πως από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ξεκινά η προπώληση των καρτών εισόδου του φίλαθλου κοινού για τον Φιλικό Αγώνα των Ελλήνων Βετεράνων με τους Βετεράνους της Barcelona, που θα λάβει χώρα στο Πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο. Το κόστος τους είναι 10 ευρώ.Οι φίλαθλοι της πόλης καλούνται να εξασφαλίσουν εγκαίρως τις κάρτες εισόδους από τα νέα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΣ, στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 56 (πρώην γραφεία Σ.Φ. Ταύροι), τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Παρασκευή 11/02/2011 ώρες: 18.00-21.00
Σάββατο 12/02/2011 ώρες: 10.00 - 13:00
Δεύτερα 14/02/2011 ώρες 18.00 - 21.00
Τετάρτη 16/02/2011, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας ΠΑΣ Γιάννενα στο Μercedes Palace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...