Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μαρινάκης πάει...θέατρο

Ακούσαμε και διαβάσαμε στον αθλητικό τύπο, ότι ο κ. Μαρινάκης προτίθεται να επισκεφτεί κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη το θέατρο Τέχνης... μετά της συζύγου του, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης».

Άποφεύγοντας τη δημόσια "συγνώμη" που στο κάτω-κάτω, ακόμη και αν η ενέργεια τραμπουκισμού του χώρου ήταν μια προβοκάτσια, δεν του κόστιζε και τίποτα, κάνει μια κίνηση εντυπωσιασμού, κάνοντάς με να σκεφτώ το εξής απλό: θεωρώ, πως δεν ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού οι δράστες, το δέχομαι ότι ήταν μια προβοκάτσια, θα μπορούσε όμως ο κ. Μαρινάκης να πει απλά ότι αν "είναι δικοί μας οπαδοί, καταδικάζω το γεγονός και ζητώ συγνώμη".

Τι ψυχή έχει; Αντιθέτως, επιλέγει τον δρόμο των δημοσίων σχέσεων, προβάλει την "ανωτερότητά" του και βουλώνει τα στόματα αυτών που τον κατηγορούν. Έξυπνο. Δείχνει όμως έναν προγραμματισμό και μια προσπάθεια αποποίησης των βαθύτερων ευθυνών των μεγαλοπαραγόντων των ελληνικών ομάδων, που σιωπηλά αποδέχονται τις βιοπραγίες των φιλάθλων τους, διαιωνίζουν την βία με το γάντι και επιβεβαιώνουν απλά το γεγονός πως σε αυτή τη χώρα, κουμάντο κάνει το παρακράτος παντώς είδους.
http://witnessfree.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...