Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την υπερπροσπάθεια

Χαρούμενος αλλά συγκρατημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αρη Μιχαλήτσος μετά τη λευκή ισοπαλία της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «32» του Europa League.
Ο Έλληνας προπονητής απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, λέγοντας πως εκείνοι ήταν που έδωσαν τα πάντα.
«Παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι από την στιγμή που ανέλαβα προπονητής. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την υπερπροσπάθεια. Γιατί σ αυτούς ανήκουν όλα τα εύσημα. Το θετικό είναι ότι διατηρήσαμε την παράδοση και αυτό είναι καλό», σχολίασε, στρέφοντας στη συνέχεια την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του για το πρωτάθλημα.
«Τώρα προέχει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο και μετά ο επαναληπτικός με την Σίτι. Βλέπω παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά και θέλουμε».
Αναφορικά με τον Κόκε, πάντως, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.
«Το θέμα Κόκε δεν είναι για κατανάλωση είναι εσωτερικό θέμα δεν είναι τα λύσουμε εδώ αλλά μέσα στην οικογένεια».
Επικίνδυνο χαρακτήρισε από την πλευρά του το 0-0 ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το είχα πει από την πρώτη στιγμή. Ο Αρης έπαιζε με 10 παίκτης πίσω από την σέντρα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε πετύχει γκολ. Αν είχαμε σκοράρει, ο Αρης θα έπαιζε διαφορετικά.
Το 0-0 είναι επικίνδυνο, αλλά θα είμαστε διαφορετικοί στον επαναληπτικό. Δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Καλό είναι το 1-1. Το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πιθανότητες πρόκρισης είναι 55% για την ομάδα και 45% για τον Αρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...