Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

"Εμείς θέλουμε 16 ομάδες". Καλά, άμα τις βρείτε...

Τη στιγμή που η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Α' γύρου με 14 ομάδες, ο πρόεδρός της επιμένει να ελπίζει πως θα γίνει με 16. «Θεατής» στο ΔΣ ο Ολυμπιακός Βόλου.
Την πρόθεση της Σούπερ Λιγκ να ξεκινήσει να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα 16 ομάδες εξέφρασε ο Απόστολος Παπουτσάκης μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, αν και νωρίτερα είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα του πρώτου γύρου με 14 ομάδες.

Βέβαια, ο πρόεδρος της Λίγκας για να είναι... καλυμμένος, τόνισε στις δηλώσεις του πως όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τετάρτη, όταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων της Football League που είναι «υποψήφιες» για άνοδο!

«Η θέση της Super League είναι να συνεχίσει με 16 ομάδες. Πρόθεσή μας είναι μαζί με την Πολιτεία να συντομεύσουμε τις διαδικασίες για να μπούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα με 16 ομάδες», ανέφερε ο Παπουτσάκης και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο: «Αυτό θα το ξέρουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη. Η γραμμή είναι 16 ομάδες. Αν δεν γίνεται θα δούμε τι θα κάνουμε».

Τέλος, για το γεγονός πως το «παρών» στο ΔΣ της διοργανώτριας μετείχε και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου, απάντησε: «Δεν συμμετείχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήταν παρών αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. Είχε έρθει μόνος του ο εκπρόσωπος της ομάδας».

Ολυμπιακός, Άρης και... επαρχία

Στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας μεταξύ άλλων, εξέλεξε και τους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Αυτοί θα είναι ο Γιάννης Μώραλης από τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Στέφανος Αθανασιάδης του Άρης και ο πρόεδρος της Λίγκας και του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης.

Παραίτηση Κομνηνού

Μία... έκπληξη επιφύλασσε το σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, καθώς ο Πατρίκ Κομνηνός ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή. Θα παραμείνει, πάντως, στο πόστο του ως το τέλος του χρόνου και στη συνέχεια θα αναλάβει θέση υπεύθυνου διοργάνωσης των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...