Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

FILA: Μόνο στην Ελλάδα το σούπερ παπούτσι DLS Nitrous

Έρχεται στην Ελλάδα, μόνη χώρα σε όλη την Ευρώπη, το DLS Nitrous, νέο μοντέλο από την Αμερικανική συλλογή της FILA με τη τεχνολογία Dynamic Landing System (DLS).

Η FILA με το παπούτσι αυτό κατακτά την κορυφή καθώς με την πρωτοποριακή τεχνολογία DLS έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα προϊόν με μέγιστη απορρόφηση κραδασμών, τέλεια υποστήριξη του πέλματος και απόλυτο έλεγχο κάθε κίνησης.

Πρόκειται για τεχνολογία προσαρμόσιμη σε κάθε σωματότυπο μια και ανακουφίζει το βάρος από το μετατάρσιο και ελέγχει την κίνηση του ποδιού όταν αυτό κτυπά στο έδαφος, οποιαδήποτε και αν είναι η αθλητική δραστηριότητα.

Διανέμοντας τον κραδασμό ομοιόμορφα ανάλογα με το βάρος, η τεχνολογία DLS εξασφαλίζει ανθεκτική και ελαστική προστασία του πέλματος καθοδηγώντας το κάθε πάτημα του ποδιού με ασφάλεια και ακρίβεια.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο στην απίστευτη τιμή λιανικής των 65€, κόστος πολύ μικρό για παπούτσι τεχνολογίας.

Τα FILA DLS Nitrous, με τη τεχνολογία Dynamic Landing System, είναι τα πιο εξελιγμένα παπούτσια για τρέξιμο και περπάτημα, με εύκαμπτη και ανθεκτική εξωτερική σόλα rubber για σταθερότητα σε κάθε επιφάνεια. Παράλληλα, έχει πλέγμα συνθετικού, διαπερατού mesh στο εξωτερικό πάνω μέρος και στην εσωτερική επιφάνεια επαφής με το πέλμα για σωστή «αναπνοή» του ποδιού, μείωση της θερμοκρασίας και λειτουργικότητα. Προσφέρει ενισχυμένη υποστήριξη πέλματος και ελαφριά ενδοσόλα, για καλλίτερη αντίσταση στη συμπίεση και εξαιρετικά μικρό βάρος.

Τα νέα υποδήματα της FILA θα τα βρείτε μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Στην Ελλάδα την FILA αντιπροσωπεύει η VETO A.E. ( Tηλ. 210 48.39.480).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...