Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕΚ: Ολα για όλα στις Βρυξέλλες

Ποδαρικό με το δεξί στους ομίλους του Europa League θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ απέναντι στην Αντερλεχτ (22:05 ANT1) στο «Κ. Βάντεν Στοκ» των Βρυξελλών. Στο 4-2-3-1 καταλήγει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Λεοντάρντο φαίνεται να έχει κερδίσει με το «σπαθί» του τη θέση στο βασικό σχήμα μετά από τις τελευταίες του εμφανίσεις στα δύο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ δείχνει να στηρίζει πολλά πάνω στον Εϊντουρ Γκούντγιονσεν ο οποίος παίζει σε διπλό… ταμπλό.

Είτε να ξεκινήσει πίσω από τον επιθετικό είναι να είναι αυτός ο φουνταριστός στην έκδοση του 4-3-3. Κατά τα λοιπα. Ο Φαμπιάν Βάργκας και ο Σάββας Γκέντσογλου αναμένεται να απαρτίσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τον Κολομβιανό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε επίσημη υποχρέωση της Ενωσης.

Ο έλεχος του ρυθμού είναι καταλυτικής σημασίας με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τη ρεβάνς με την Ντιναμό στις 25 Αυγούστου και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Χιμένεθ.

Παράλληλα ο 47χρονος τεχνικός έχει επιστήσει την προσοχή στην αμυντική τετράδα (Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Γεωργέα) για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς και την παρέα του. Τέλος ο Γιάννης Αραμπατζής θα υπερασπιστει τα δοκάρια, καθώς ο Κωνσταντόπουλος έχει χάσει προπονήσεις.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...