Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Θα πάρει τον Παναθηναϊκό»



Ο Κρητικός επιχειρηματίας και φίλος του Βλάση Τσάκα, Γρηγόρης Δαμουλάκης, δήλωσε ότι ο Πρίγκιπας Σουλτάν «και μπορεί και θέλει» να πάρει τον Παναθηναϊκό.

Ο άνθρωπος που μέσω της πιστωτικής του κάρτας έγινε η κράτηση για τον Πρίγκιπα Σουλτάν στον Αστέρα Βουλιαγμένης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Sentra για τον Πρίγκιπα και τον Τσάκα και τόνισε ότι ο Σουλτάν θέλει και μπορεί να πάρει τον Παναθηναϊκό.

«Έχει πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Να ξέρετε ότι ο πρίγκιπας θα πάρει τον Παναθηναϊκό και θα μεγαλουργήσει γιατί είναι νέος, λεβέντης, φιλόδοξος, ποδοσφαιρόφιλος και μεγάλο πουγκί. Οι επαφές είναι προχωρημένες και αν ο Βαρδινογιάννης έχει κάποιες επιφυλάξεις και ενδοιασμούς, είναι φυσιολογικό. Ο πρίγκιπας, πάντως, και θέλει και μπορεί, προπαντός μπορεί», τόνισε ο Δαμουλάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο Πρίγκιπας σκοπεύει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και αλλού στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Σουλτάν έμεινε στον Αστέρα Βουλιαγμένη για μερικές μέρες το καλοκαίρι και στη συνέχεια πήγε και στην Κρήτη: «Ήρθε ο άνθρωπος μετά από πέντε ημέρες και το ξενοδοχείο ήθελε να χρεώσει όλο το ποσό. Έμεινε, μάλιστα, στον Αστέρα μια δυο μέρες, ενώ στη συνέχεια πήγε και στην Ελούντα».


www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...