Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Περιφερειακό ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αντίθετα, τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψαν το «πράσινο φως» για συμμετοχή στην Super League σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα θα αγωνίζεται τελικά ο Ηρακλής την ερχόμενη σεζόν. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής του «Γηραιού» στις επαγγελματικές κατηγορίες, μην κάνοντας αποδεκτό το αίτημα διοίκησης Παντελή να δημιουργήσει νέο φάκελο ώστε να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Αντίθετα, κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψαν το «πράσινο» φως στους Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας. Εκτός των δύο προαναφερθέντων ομάδων πιστοποιητικά συμμετοχής πήραν τόσο η ΑΕΛ όσο και η ομάδα των Σερρών. Σε περίπτωση που τελεσιδικήσουν κάποιες υποθέσεις που αφορούν ΠΑΕ, τότε αν χρειαστεί η ΕΕΑ θα επέμβει για να προχωρήσει σε ανάκληση πιστοποιητικών.

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη θαε κδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η υπόθεση της Λάρισας και του Πανσερραϊκού, οι οποίες ζητούν να μείνουν στην κατηγορία, γιατί η εφαρμογή του ΚΑΠ έχει ανατραπεί από τη Super League έπειτα από τις πρόσφατες αποφάσεις για τον Αστέρα Τρίπολης και την Καλλιθέα.Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Διαγόρας έχει πάρει παράταση, ώστε να καταθέσει ενημερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...