Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση της ΔΗΜ.ΑΡ με το γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή

Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενη από τον βουλευτή της Β’ Αθηνών Γρηγόρη Ψαριανό και τον υπεύθυνο του Τομέα Αθλητισμού του κόμματος Κώστα Κεχαγιά συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να παγώσει η χρηματοδότηση του επαγγελματικού αθλητισμού (ΠΑΕ,ΚΑΕ κτλ). Ιδιαίτερο βάρος έδωσαν στα θέματα που σχετίζονται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, προτείνοντας την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις ομοσπονδίες, την ύπαρξη δύο θητειών για τα μέλη τους, την καθιέρωση της «ερασιτεχνοποίησης» στις διοικήσεις τους, καθώς και την πραγματική εφαρμογή του νόμου περί διαφάνειας.

Σε ότι αφορά στο ζήτημα του πλεονάζοντος προσωπικού στις Ομοσπονδίες, οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ τάχθηκαν υπέρ της εφαρμογής του μέτρου της μετάταξης. Υποστήριξαν, τέλος, την απαραίτητη διαπιστωτική πράξη σε ομοσπονδίες με μέλη που έχουν κώλυμα, θέμα που έχουν θέσει με σχετικές ερωτήσεις οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...