Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Άδεια μετεγγραφής στους παίκτες Βόλου και Καβάλας θα δώσει η ΕΠΟ, αν...

Μετεγγραφική περίοδο δεκαπέντε ημερών, για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, θα δώσει η ΕΠΟ, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ομοσπονδίας, στην περίπτωση που την Τρίτη το Διοικητικό Εφετείο απορρίψει την αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ που έχουν ζητήσει οι δυο ομάδες.

Στην περίπτωση που το Διοικητικό Εφετείο δεχθεί την αίτηση του Βόλου και της Καβάλας, αναστέλλεται η εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφαιρεί τις άδειες των δυο ομάδων να παίξουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έως ότου το ίδιο δικαστήριο αποφασίσει για την αίτηση ακύρωσης της ίδιας απόφασης που έχουν υποβάλλει οι δυο ΠΑΕ.

Ακόμα, η ΕΠΟ αποφάσισε να δοθούν 15 μέρες για μετεγγραφική ενίσχυση και σε όσες ομάδες προβιβαστούν τελικά από την κατηγορία στην οποία έχουν τοποθετηθεί. Για παράδειγμα, αν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας πάρουν τη θέση Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, θα έχουν στη διάθεσή τους δύο βδομάδες για να αποκτήσουν παίκτες.

Τέλος, το ΔΣ της ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Ηλυσιακού για επανασύσταση της ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα στην ουσία διαλύθηκε όταν υπήρξε η προσπάθεια για συγχώνευση με το Αιγάλεω. Αυτή ωστόσο κρίθηκε παράνομη και έτσι ο σύλλογος θα διεκδικήσει να συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...