Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟ: «Πέταξε» και... επιβεβαίωσε Σάρας!



Για την Μόσχα αναχώρησε ο Παναθηναϊκός και το «Gomelsky Cup». Η είδηση όμως είναι πως ο Ζοτς επιβεβαίωσε την απόκτηση του Σάρας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα λάβουν μέρος για τέταρτη συνεχή χρονιά στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (16:00) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και την Κυριακή το νικητή του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και από πλευρά παικτών ο Άλεξ Μάριτς, τόνισε: «Υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα.

Αυτό που αισθάνομαι, όμως, είναι ότι θα πάμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν. Ήμουν τραυματίας για καιρό και προσπάθησα πολύ την περσινή χρονιά. Φέτος ήρθε η στιγμή να κάνω μια νέα αρχή».

Ζοτς: «Περιμένουμε τον Σάρας»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιβεβαίωσε την απόκτηση του Σάρας: «Τον περιμένουμε. Αλλά έχει και αυτός το δικαίωμα να ξεκουραστεί, όπως και οι άλλοι διεθνείς που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ».

Η μεταγραφή του Σάρας είναι και η τελευταία;

«Ναι, με τον Σάρας έχουμε γεμάτο ρόστερ».

Αναφερόμενος στη μέχρι τώρα προετοιμασία του Παναθηναϊκού:

«Δεν τα πήγαμε, όπως περιμέναμε. Έχουμε μπροστά μας τρία τουρνουά (Μόσχα, Σόφια και Κωνσταντινούπολη) για να δουλέψουμε και να προσαρμοστούμε».

Για το «Two Nations Cup» στην Κωνσταντινούπολη,: «Παίζουμε με ομάδες της Ευρωλίγκα και θα είναι πολύ δύσκολο. Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Από τη Δευτέρα που θα γυρίσουν και οι διεθνείς, θα δούμε τα πλάνα μας».


www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...