Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ: Εδω είναι Τούμπα

PAOK SupportersImage via WikipediaΧωρίς τον Κοστίν Λαζάρ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμoύ, αλλά με την συμπαράσταση του κόσμου του που αναμένεται να γεμίσει την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη κόντρα στα όλα τα προγνωστικά απέναντι στην αλλαγμένη Τότεναμ (20:00 ANT1). Με 4-2-3-1 και τους Αθανασιάδη, Ρομπέρ βασικούς ο Δικέφαλος.

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην συνέντευξη Τύπου για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αλλά τις σκέψεις του τις έχει φανερώσεις στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Κοστίν Λαζάρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προστέθηκε στις απουσίες των Τσιρίλο και Γεωργιάδη. Αυτά είναι και τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Οι εκπλήξεις έχουν να κάνουν με δύο παίκτες. Με τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Μπερτράν Ρομπέρ. Ο πρώτος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και φαίνεται πως υπολογίζεται για βασικός. Οσον αφορά τον Γάλλο, όλα δείχνουν πως θα πάρει τη θέση του Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις, ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Κοντρέρας, Μαλεζάς το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Ετο θα βρίσκεται στα δεξιά και ο Λίνο στην απέναντι πλευρά.

Στον άξονα, οι Φωτάκης και Γκαρσία θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ενώ ο Βιεϊρίνια είναι αναντικατάστατος στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Ο Ιβιτς θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου δίνοντας βοήθειες στον προωθημένο Αθανασιάδη.

Οσον αφορά τους Αγγλους, ο Ρέντναπ σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Στο 4-4-2 που ετοιμάζει ο Κουντιτσίνι θα είναι στο τέρμα, με τους Καμπούλ και Μπασόνγκ στόπερ και τους Γουόκερ και Τάουσεντ στα άκρα της άμυνας. Οι δυο αμυντικοί μέσοι αναμένεται να είναι οι Λίβερμπρ και Κάρολ, με τους Ρόιυζ και Φάλκε δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τους Ντος Σάντος, Παβλιουτσένκο στην επίθεση.
exedrasports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...