Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Μοντέστο: «Μας έλειψε το πρωτάθλημα»

Ο Φρανσουά Μοντέστο δεν έκρυψε πόσο πολύ έχουν λείψει από τον Ολυμπιακό τα ματς πρωταθλήματος, αλλά και ότι ονειρεύεται την επανάληψη του περυσινού απόλυτου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Θεωρώ πως μας έχει λείψει το πρωτάθλημα. Έχουμε να αγωνιστούμε εδώ και πέντε μήνες στη διοργάνωση. Βέβαια, το γεγονός πως θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο με τους φιλάθλους μας είναι κάτι το οποίο το έχουμε ανάγκη και το θέλουμε. Τα φιλικά μας βοήθησαν, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Η αλήθεια είναι πως μας έλειψε αρκετά το πρωτάθλημα» δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova, ο Κορσικανός αμυντικός.

Ερωτηθείς για το περυσινό απόλυτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατά πόσο μπορεί να επαναληφθεί φέτος, ο Γάλλος απάντησε: «Θεωρώ πως οι εντός έδρας νίκες είναι πολύ σημαντικές. Αυτό που πετύχαμε πέρυσι με τον Ολυμπιακό ήταν ένα ρεκόρ. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να το επαναλάβουμε φέτος. Φυσικά θα το προσπαθήσουμε. Από 'κει και πέρα κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε εντός έδρας μας διευκολύνει ενόψει της συνέχειας».


Καταλήγοντας, έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο ματς με τη Μαρσέιγ: «Ήταν φανταστική η συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο ματς με τη Μαρσέιγ. Όλοι εμείς αυτό θέλουμε. Να έχει τέτοια σωστή συμπεριφορά. Ξέρω ότι συζητήθηκε πάρα πολύ στη Γαλλία, γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν παίξει στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και ξέρω πως συζητήθηκε ειδικά μετά τα περσινά γεγονότα. Οπότε δείξαμε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη πως έχουμε φιλάθλους που ξέρουν και να στηρίζουν την ομάδα, αλλά και να σέβονται τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...