Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ένταση στην Επιτροπή Εφέσεων για τον Βόλο

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα εκδικάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού Βόλου κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να μην ορίζει τους αγώνες του. «Ο συνεταιρισμός σας έχει διαγράψει προσωρινά», σημείωσε ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας Αρχής, ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής εξέφρασε την άποψη ότι η θεσσαλική ΠΑΕ δεν πρέπει να έχει παράπονο από τη Λίγκα.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου επιτέθηκε στην ΕΠΟ, τονίζοντας ότι είναι άδικο να μένουν ελεύθεροι οι παίκτες της ομάδας πριν την εκδίκασης της παρούσας υπόθεσης και πρόσθεσε: "Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει υποβιβαστεί από κανένα αθλητικό όργανο και ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Μόνο αν το αποφασίσετε εσείς θα πάψουμε να ανήκουμε στη Σούπερ Λίγκα. Η UEFA μας έστειλε σήμερα κλήση για την έφεση που είχαμε κάνει κατά του αποκλεισμού μας από την Ευρώπη. Όλη η υπόθεση επανεξετάζεται την προσεχή Δευτέρα και απόφαση θα βγει αυθημερόν. Το επανεξετάζει τώρα διότι δεν είχε λάβει το σκεπτικό της απόφασης σας να μας αφαιρεθούν βαθμοί. Επίσης, στις 20 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο η αίτηση ακύρωσης που έχουμε υποβάλει κατά της απόφασης της ΕΕΑ".

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο δικηγόρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, για να ξεκαθαρίσει ότι προσωρινά Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν διαγραφεί από το συνεταιρισμό και εξήγησε: "Σύμφωνα με το καταστατικό μας, για να είσαι μέλος του συνεταιρισμού πρέπει να έχεις πιστοποιητικό από την ΕΕΑ. Δεν υπάρχει κανένας κανονισμός της ΕΠΟ ή κάποιο καταστατικό που να μην αναγνωρίζει τις αποφάσεις της ΕΕΑ. Αντιθέτως, η ΕΠΟ ενέκρινε το καταστατικό μας και φυσικά το άρθρο που αναφέρεται στην ΕΕΑ".

Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, υπενθυμίζοντας ότι στο τελευταίο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας η ομάδα του είχε δικαίωμα ψήφου. Τότε παρενέβη ο πρόεδρος της επιτροπής, Νίκος Λεοντής, και σημείωσε: "Κύριοι, η εκτίμηση μου είναι ότι ο Βόλος δεν δικαιούται να έχει κανένα παράπονο από τη Σούπερ Λίγκα".

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μίας βδομάδας για να καταθέσουν υπομνήματα και η απόφαση αναμένεται πριν την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...