Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

MISS MEDITERRANEAN και Miss High Speed Beauty στο Athens Tuning Show 2011 Festival Of Speed

Ένας μεγάλος διαγωνισμός σε μια μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου. Στο Athens Tuning Show 2011 Festival Of Speed, που γίνεται στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, θα απολαύσουμε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου τον μοναδικό διαγωνισμό ομορφιάς MISS MEDITERRANEAN που φέτος ανεβάζει ταχύτητες και θα εκλέξει και την Miss High Speed Beauty.

Ένα μοναδικό υπερθέαμα με γρήγορα αυτοκίνητα και όμορφες κοπέλες που θα δώσουν το δικό τους στίγμα στην έκθεση - show που οργανώνει το περιοδικό MAX POWER !

Το INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW 2011 - Το πολυαναμενόμενο event έρχεται!

Μεταξύ 17 - 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW 2011, το πολυαναμενόμενο, διαδραστικό multi-event, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Η έκθεση INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW 2011, πέρα από μια έκθεση αυτοκινήτου, είναι ένα πολυήμερο, πολύπλευρο και πολυδιάστατο γεγονός, μια γιορτή για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα. Μια έκθεση η οποία δίνει την ευκαιρία στο επισκεπτικό κοινό να ενημερωθεί, να διασκεδάσει με την οικογένειά του, αλλά και να ζήσει μοναδικές στιγμές, βιώνοντας μια απόλυτη και ολοκληρωμένη εμπειρία από το χώρο της αυτοκίνησης!

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. θα παρακολουθήσετε το μοναδικό διαγωνισμό Miss Mediterranean  με την εκλογή της Miss High Speed Beauty. Το διαγωνισμό θα παρουσιάσει η ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΜΕΝΤΗ 

Μεγάλος χορηγός είναι το ξενοδοχείο BELLA VISTA (Παπαναστασίου 109, Καστέλα Πειραιάς, τηλ. 210 4117161 - 4118773 - 4173906). Ένα ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα του Πειραιά με 64 κλίνες, κλιματισμό, τηλεόραση, πάρκινγκ και κοντά σας όλο το χρόνο. Ζήστε την πολυτέλεια στην όμορφη Καστέλα με θεά στο Σαρωνικό. Το Hotel Bella Vista διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ και άψογη εξυπηρέτηση. Όλα τα δωμάτια είναι πολυτέλή με ξεχωριστό ύφος και διακόσμηση. Με υδρομασάζ , air condition,TV, DVD, καθρέπτες και οπτικές ίνες. Ιδανικό και ολιγόωρη παραμονή με πολύ χαμηλές τιμές.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, www.lasertouch.gr/  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, Βεντήρη 7 (Hilton), Αθήνα. τηλ. 210 72.94.440, που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Η Τηλεοπτική παραγωγή θα είναι του Μίκυ Πέτροβιτς, η φωτογραφία του Σταύρου Τσακιρίδη, το booking και το casting κάνει η Αλεξάνδρα Αντρέι, ενώ το styling  της Τζένης Οικονόμου. Τα ρούχα είναι από το βεστιάριο "ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ" , ενώ ο Γιώργος Κουτούλιας θα δώσει 3 υποτροφίες για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...