Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Υποψήφιες για τον τίτλο του κορυφαίου πληρώματος στον κόσμο

Υποψήφιο για τον τίτλο του κορυφαίου πληρώματος στον κόσμο για το 2011 είναι το ελληνικό δίδυμο στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών Αλεξάνδρα Τσιάβου - Χριστίνα Γιαζιτζίδου. Το ελληνικό πλήρωμα είναι μεταξύ των εννέα υποψηφίων που προτείνει η Διεθνής Ομοσπονδία Κωπηλασίας στο δημοψήφισμα που ξεκίνησε μέσω της ιστοσελίδας της στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://awards.worldrowing.com/nomination2011.php. Τα εννέα υποψήφια πληρώματα προέρχονται από τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και ΑΜΕΑ.

Η διαδικασία της επιλογής θα ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου και η ανακοίνωση των κορυφαίων πληρωμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου (11/11/11) στο Βαρέζε της Ιταλίας κατά τη διάρκεια του Παγκόσμίου Συνεδρίου Προπονητών

Τσιάβου και Γιαζιτζίδου ξεκινούν από την Παρασκευή την προσπάθειά τους
στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών (16-18 Σεπτεμβρίου, Πλόβντιβ) για να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους. Για την Τσιάβου που στο παρελθόν αγωνίζονται με την αποχωρήσασα Χρύσα Μπισκιτζή, αν τα καταφέρει, θα είναι ο πέμπτος σερί ευρωπαϊκός τίτλος.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Ελλάδα θα πάρει μέρος με με επτά πληρώματα και δεκατέσσερις αθλητές. Στην τελευταία διεθνή διοργάνωση της χρονιάς θα συμμετάσχουν και τα τέσσερα ελληνικά πληρώματα που κέρδισαν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και κατέκτησαν μετάλλια στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπλεντ της Σλοβενίας.
Αναλυτικά η σύνθεση της Εθνικής ομάδας που βρίσκεται ήδη στην πόλη της Βουλγαρίας είναι :
Διπλό σκιφ ελ βαρών γυναικών : Αλεξάνδρα Τσιάβου-Χριστίνα Γιαζιτζίδου
Σκιφ γυναικών : Κατερίνα Νικολαϊδου
Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου γυναικών : Κασσιανή Σπυρίδου-Ανδρεάννα Σπυρίδου
Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου ανδρών: Νίκος Γκουντούλας- Απόστολος Γκουντούλας
Τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ανδρών : Στέργιος Παπαχρήστος-Γιάννης Τσίλης-Γιώργος Τζιάλλας-Γιάννης Χρήστου
Διπλό σκιφ ελ βαρών ανδρών: Λευτέρης Κόνσολας -Παναγιώτης Μαγδανής
Σκιφ ανδρών: Διονύσης Αγγελόπουλος
 
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...