Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Σε ένα ματς με αποβολή, δοκάρι και πολλά γκολ Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 2-2.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να μπαίνει φουριόζος και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κηπουρού. Το σκορ άνοιξε ωστόσο με έναν απίστευτο τρόπο. Ο Θεοδωρίδης έκανε το θέατρο της χρονιάς στο 24ο λεπτό με αντίπαλο τον Κώτσιο, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ίδιος παίκτης από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.

Χαμός...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε το ματς στα ίσα πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Πατσατζόγλου με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Μπακαγιόκο, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Τσενάμο. Απούσα η άμυνα του ΠΑΣ σε αυτή τη φάση. Στο34ο λεπτό το παιχνίδι γύρισε... τούμπα. Ο Τζημόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα στον Ντε Βισέντι, που με φανταστική "κρεμαστή" κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο του Παναιτωλικού.

Το παιχνίδι πήρε απίστευτη τροπή και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το σκορ σε 2-2 στο 35ο λεπτό! Ο Άντι έκανε τη σέντρα, ο Μπουζίντ έχασε τη μπάλα και ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε.

 Ξεκίνημα με δοκάρι

Ο ΠΑΣ έχασε απίστευτη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ όταν ο Κούσας μετά από μοιραίο λάθος στο 49ο λεπτό έδωσε ασίστ στον Μπακαγιόκο που μπήκε στην περιοχή, ξεπέρασε τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του σε κενή εστία πήγε στην απέναντι μεριά! Τρομερή φάση... Στο 55ο λεπτό ο ΠΑΣ έχασε άλλη μία ευκαιρία με τον Γεωργίου που φάτσα με το τέρμα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, μετά από μπαλιά του Ντε Βισέντι.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να χάνει μικροευκαιρίες, χωρίς όμως να γίνεται απειλητικός. Ο Παναιτωλικός κρατούσε έξυπνα τη μπάλα και διατήρησε αυτό το 2-2 μέχρι το τέλος.



http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...