Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τίναξε τη μπάνκα η Ζενίτ: 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Άξελ Βίτσελ

Μετά τον Χουλκ, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, η Ζενίτ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άξελ Βίτσελ από την Μπενφίκα! Συνολικά 80 εκατ. ευρώ ξόδεψαν οι Ρώσοι!

Η Ζενίτ περίμενε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου για να κινηθεί δυναμικά στην αγορά. Αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο από τη Σάλκε, έκατσε ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Πόρτο και έφτασε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Χουλκ!

Οι Λουζιτανοί θα βάλουν στα ταμεία τους 50 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος είναι η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού. «Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ιταλία, στην Ισπανία ή στην Αγγλία» είχε πει ο Χουλκ νωρίτερα το καλοκαίρι, όμως τελικά συμφώνησε για 5ετές συμβόλαιο με την Ζενίτ και θα αγωνιστεί κανονικά στο Champions League, καθώς πρόλαβε τη διορία.

Λίγο μετά ήρθε και η ανακοίνωση της απόκτηση του Άξελ Βίτσελ από την Μπενφίκα! Ο Βέλγος μέσος υπέγραψε επίσης συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ το κόστος δεν έγινε γνωστό, όμως εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ... Η Ζενίτ άφησε το καλύτερο για το τέλος και ενισχύθηκε πάρα πολύ ενόψει της συνέχειας στη Ρωσία, που την βρίσκει στην κορυφή με την Τέρεκ Γκρόζνι μετά τις 7 πρώτες αγωνιστικές, και της συμμετοχής της στο Champions League.



Πηγή: gazzetta.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...