Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Βόλεϊ Λιγκ: Μετρούν αντίστροφα Παναθηναϊκός, Ηρακλής

Κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ηρακλή είναι το επόμενο δεκαήμερο καθώς θα γίνουν οι τελικές κινήσεις για να σταθούν στα πόδια τους ώστε να συγκροτήσουν ρόστερ ικανά να σταθούν στη Βόλεϊ Λιγκ εφόσον εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους...

Ο Παναθηναϊκός δίνει ρέστα για τον Ανδρέα Ανδρεάδη όχι μόνο να βρει λύση για τις παλιές οφειλές αλλά και για να καταφέρει να τον κρατήσει στην ομάδα. Ο Ανδρεάδης προπονείται με τον Ηρακλή αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει αφού η ακύρωση της συμφωνίας με τον Ιβάν Μπορόβνιακ κλόνησε την αξιοπιστία του εγχειρήματος αλλά και το ηθικό των παικτών που σκέφτονται να υπογράψουν στον «γηραιό».

Ο Μπορόβνιακ ενώ είχε συμφωνήσει με τον Ηρακλή ακύρωσε την έλευσή του. Διέρρευσε πως κλείνει σε ομάδα της Α2 Ρωσίας αλλά νεότερες πληροφορίες τον θέλουν να πηγαίνει στην Τεχεράνη. Ανεπίσημες πληροφορίες τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους βασικούς της Εθνικής Εφήβων Κάσσανδρο Στίγκα (κεντρικός που ήταν και πέρυσι στον Παναθηναϊκό) και τον λίμπερο Δημήτρη Ζήση καθώς αμφότεροι έχουν αρνηθεί προτάσεις από άλλους συλλόγους.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει συνολική λύση με τον Ανδρεάδη ώστε να εξοφληθεί τις παλιές οφειλές και να επιστρέψει στην ομάδα, ενώ παράλληλα ο Στέλιος Καζάζης ψάχνει εναγωνίως τρεις ξένους παίκτες έχοντας στη διάθεσή του μόνο 10 μέρες για να δράσει. Στον Ηρακλή μετά το ναυάγιο με τον Μπορόβνιακ ο Αντρέι Κράβαρικ αναζητά άλλες λύσεις και παράλληλα να κρατήσει τους Νοβοσέλατς, Μπόζιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...