Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Σούλης Παπαδόπουλος: Είναι ντροπή! Δεν χτύπησα τον Λαμπρόπουλο

Ο προπονητής του Άρη πήρε θέση για το επεισόδιο με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο του Πανιωνίου και τόνισε ότι δεν χτύπησε τον παίκτη.


Τη δική του άποψη για τα όσα έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης κατέθεσε στον NovaΣπορ FM, ο Σούλης Παπαδόπουλος. 


«Πρώτα από όλα στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να διαμορφώσει άποψη με αυτά που ανεβάζει. Αν δείτε εγώ είμαι στον πάγκο μου, τι δουλειά έχει ο Λαμπρόπουλος εκεί και μιλάει; Ο κόσμος έβραζε και του είπα “πήγαινε μέσα μικρέ, μην προκαλείς για να μην μπει ο κόσμος μέσα και έχουμε επεισόδια”. Έβριζε, φώναζε στους διαιτητές και εγώ ήμουν στον πάγκο. Είναι ντροπή να βάζουμε ένα παιδί να λέει ότι τον χτύπησα και του είπα διάφορα. Καταφέραμε να κερδίσουμε και βρίσκουν διάφορα. Υπήρξε ένταση και δεν έγινε το παραμικρό. Ήρθε προς το μέρος μου, μου μίλησε και στον βοηθό και έλεγε να αποβληθεί ο Τάτος. Του ζήτησα να μην προκαλεί και να κοιτάξει το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει πίεση στον Άρη, αφού έχει ως στόχο την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα

«Όλα τα παιχνίδια του Άρη έχουν πίεση και άγχος. Όταν είσαι τελευταίος και παλεύεις να μείνεις στην κατηγορία, θα έχεις άγχος. Ήταν ένα από τα τελευταία παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα:

«Φλερτάραμε πολύ καιρό με τη νίκη. Από δικά μας λάθη δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, όπως και στη Λειβαδιά που δεν έπρεπε να το χάσουμε με τέτοιο τρόπο. Δείχναμε πως βρίσκουμε τα πατήματά μας και μαζί με τα νέα παιδιά που ήρθαν, τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Επίσης, δεν δεχόμαστε εύκολα και γκολ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...