Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - «Φωτιές» στο Σότσι άναψε λιβανέζα αθλήτρια λόγω τολμηρής φωτογράφησης

Μεγάλη αναστάτωση στο Λίβανο, έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες και κυρίως το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, με την 22χρονη αθλήτρια της χώρας Ζάκι Σαμούν σε αισθησιακές πόζες.


Η νεαρή αθλήτρια βρίσκεται στο Σότσι για να συμμετάσχει στο σκι, αλλά από το πρωί της Τετάρτης ο προσωπικός της λογαριασμός στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα, είτε υβριστικά είτε υπέρ της, ακόμα και από συμπατριώτες της!


«Ναι, είχα φωτογραφηθεί για ένα ημερολόγιο μαζί με άλλους επαγγελματίες αθλητές πριν από τρία χρόνια. Το βίντεο και οι φωτογραφίες που τώρα βλέπετε ήταν από την προετοιμασία και δεν έπρεπε να δημοσιευτούν. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους σας. Γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στον πολιτισμός μας. Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική σας» απάντησε η ίδια την ώρα που ο υπουργός Νεότητας και Αθλητισμού του Λιβάνου Φάισαλ Καράμε απαίτησε τη λήψη μέτρων σε βάρος της νεαρής σκιέρ, με στόχο, όπως είπε να προφυλαχθεί η υπόληψη του Λιβάνου.

Η δημοσιότητα που απέκτησε η Ζάκι Σαμούν πριν από τέσσερα χρόνια με τη συμμετοχή της σε ηλικία μόλις 18 ετών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Βανκούβερ (2010), ήταν αρκετή για να ανοίξουν οι ορίζοντές της και να έρθουν οι πρώτες προτάσεις.

Μια από αυτές το 2011 ήταν η αισθησιακή φωτογράφηση μαζί με άλλους αθλητές των χειμερινών σπορ για ένα ημερολόγιο, αλλά το βίντεο του backstage από τη φωτογράφηση, είναι αυτό που έβαλε…φωτιά στη χώρα.

Ομως πολλά μηνύματα από συμπατριώτες της είναι υπέρ της και την προτρέπουν να συνεχίσει.

«Έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις. Μη μιλάς για μια συντηρητική χώρα, πρόκειται για μια σχιζοφρενική χώρα», έγραψε ένας θαυμαστής της χαρακτηρικστικά στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...