Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - “Ορμητικός” ο Παναθηναϊκός, δεν αντιστάθηκε ο ΠΑΟΚ

Ένας παθιασμένος Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στον ΠΑΟΚ να “μπει” στο παιχνίδι και με ένα δεκάλεπτο... ξέσπασμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου πήρε με 2-1 το ντέρμπι. Πολύ καλή εμφάνιση από Νάνο, που πέτυχε και γκολ - Μόνο ο Γλύκος “ξέφυγε” από την τραγική βραδιά των Θεσσαλονικέων. Δεν δόθηκε πέναλτι στους “πράσινους”, με το σκορ στο 0-0 – Αποβλήθηκε στο 55' ο Κατσουράνης


Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε το πιο καλό και ανταγωνιστικό του πρόσωπο κόντρα στον κάκιστο ΠΑΟΚ, μετέτρεψε -με την απόδοση του- το ντέρμπι σε... περίπατο και πέρασε μόνος στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς, μειώνοντας την απόσταση του από τους Θεσσαλονικείς στους 8 (τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Στέφενς).


Το ντέρμπι του “Απ. Νικολαΐδης” ξεκίνησε με τους... καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό, που πήρε πολύ γρήγορα τα ηνία της αναμέτρησης και να έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Μόλις στο 3' ο Γλύκος νίκησε τον Μπεργκ σε τετ-α-τετ, στο 9' το σουτ του Αμπέντ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 13' -πάλι ο Γλύκος- είπε εντυπωσιακό “όχι” στην κεφαλιά του Μπεργκ. Ο ΠΑΟΚ απ΄ την άλλη, είχε επιθετική διάθεση μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου οκτάλεπτου και από κει και πέρα... τίποτα!

Οι “πράσινοι” έδειξαν “φρεσκάδα” στο παιχνίδι τους και πλησίασαν με μεγάλη ευκολία και συχνότητα τα καρέ των Θεσσαλονικέων, που με το πέρας της ώρας “έχασαν” το κέντρο, οπισθοχώρησαν και δέχθηκαν μεγάλη πίεση. Στο 29' έγινε μια φάση που... ξεσήκωσε αντιδράσεις από πλευράς γηπεδούχων, αφού ο Κατσουράνης έκανε πέναλτι στον Σίλντενφελντ, κάτι που μάλλον ξέφυγε της προσοχής του διαιτητή. Πάντως, ο Έλληνας μέσος έκανε στο 38' καθοριστικό “κόψιμο” σε προσπάθεια του Μπεργκ.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Στέφενς πέρασε τον Λάζαρ στη θέση του Κάτσε, για να βελτιώσει την ομάδα του στο κέντρο, αλλά με το... καλημέρα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, με την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου (46'). Το “τριφύλλι” συνέχισε σε... μανιασμένο ρυθμό, ο ΠΑΟΚ εξακολούθησε να απογοητεύει και μάλιστα έμεινε και με δέκα, μετά την αποβολή του Κατσουράνη.

Ένα λεπτό αργότερα, το ματς... έγειρε ολοκληρωτικά προς την μεριά των “πρασίνων”, αφού ο Νάνο νίκησε με μακρινό σουτ το Γλύκο για το 2-0. Έχοντας πλέον και το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Αναστασίου προσπάθησε για περισσότερα γκολ, αλλά το σκορ δεν έφτασε στο 3-0 χάρης την επέμβαση του Γλύκου στο 70'. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με το όμορφο τέρμα του Αθανασιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ (65’ Πράνιτς), Λαγός, Ατζαγκούν (84’), Μπεργκ, Καρέλης (74’ Κλωναρίδης).

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Σαλπιγγίδης (63’ Χουσέν), Λίνο, Κάτσε (46’ Λάζαρ), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Νάτχο, Νίνης (54’ Λούκας).

Στον πάγκο: Γιακουμής, Στοχ, Ινσαουράλδε, Κίτσιου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...