Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Τελικός Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα δεν διπλασίασε τις νίκες της επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1 στο "Ανοέτα") ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να εξασφαλίσει θέση για τον τελικό του Copa del Rey (19 Απριλίου στο "Μεστάγια"), όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης.


Οι παίκτες του Χεράρδο Μαρτίνο είχαν συντριπτική κατοχή στο βρεγμένο αγωνιστικό χώρο του "Ανοέτα" και χάρη σε μία υπέροχη ατομική ενέργεια του Λιονέλ Μέσι, πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό.


Κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις του Εναούτ Θουμπικαράι και, βέβαια, το γεγονός ότι η σειρά είχε κριθεί από το πρώτο ματς, είχαν ως αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να χαλαρώσει και η Σοσιεδάδ να ισοφαρίσει στο 87ο λεπτό με τον Αντουάν ντε Γκριζμάν (νωρίτερα είχε δοκάρι με τον Κάρλος Βέλα).

Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-4-2): Θουμπικαράι, Μικέλ, Γκριζμάν, Σεφέροβιτς (61' Κάστρο), Τσάμπι Πριέτο (81' Κανάλες), Βέλα, Ανσοτέγκι, Θουρουτούθα, Χοσέ Άνχελ, Γκαστανιάγκα (67' Ελουστόντο), Σαλντούα.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Πίντο, Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς (90' Μπάρτρα), Ινιέστα, Τσάβι (66' Σονγκ), Μέσι, Φάμπρεγας, Πέδρο (77' Σάντσες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...