Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σκέψεις… απεργίας στην Γαλατάσαραϊ

To ενδεχόμενο αποχής από τις προπονήσεις εξετάζουν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, «Fanatik».


Η απώλεια του τουρκικού κυπέλλου στο πρόσφατο Final Eight της Άγκυρας, έβγαλε στον «αφρό», εκτός από το αγωνιστικό και το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας μπάσκετ της Γαλατάσαραϊ. Όπως αποκάλυψε η «Fanatik», η διοίκηση έχει φανεί ιδιαίτερα ασυνεπής στις πληρωμές τους προς τους παίκτες φέτος, γεγονός που τους έχει εξοργίσει, ενώ δεν αποκλείεται να τους ωθήσει σε αντιδράσεις.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οφειλές ανέρχονται σε μισθούς τουλάχιστον τριών μηνών και αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ήδη, ο σούπερ σταρ της ομάδας, Κάρλος Αρόγιο απείλησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να λάβει κάποια από τα οφειλόμενα, γεγονός, που επέφερε επιπλέον αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Και όλα αυτά, λίγες ημέρες (Παρασκευή 14/2) πριν το κρίσιμο για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...