Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Το πέναλτι που... άναψε φωτιές στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός (VIDEO)

O Ατρόμητος κατάφερε να μείνει αήττητος για τρίτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς στο Περιστέρι προκάλεσε αρκετή κουβέντα για τη διαιτησία λόγω του γκολ του Ταυλαρίδη αλλά και του πέναλτι που καταλόγισε ο Μάνταλος υπέρ της ομάδας του Μίτσελ.


Το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν και αυτούς του Ατρομήτου να φεύγουν με ψηλά το κεφάλι από το κύπελλο.


Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ντέρμπι και όπως γίνεται συνήθως, η κουβέντα την επόμενη ημέρα επικεντρώνεται γύρω από τον διαιτητή.

Ο Μάνταλος είχε δύσκολο έργο αφού υπήρξαν οριακές φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ταυλαρίδης σκόραρε στο πρώτο μέρος ενώ φαίνεται να βρίσκεται πιο μπροστά από την άμυνα του Ολυμπιακού.

Εξίσσου δύσκολη είναι και η φάση του πέναλτι υπέρ των "ερυθρόλευκων". Από τα ριπλέι δεν φαίνεται αν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπάλλα. Ο παίκτης του Ατρομήτου ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος του αγώνα διότι η φάση αυτή αποδείχθηκε καθοριστική.

Δείτε τα highlights του αγώνα. Στο 3.10 υπάρχουν τα ριπλέι από τη φάση του πέναλτι ενώ στο 1.35 το γκολ του Ταυλαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...