Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΟ και Μαρινάκης καταδικάζουν την επίθεση εναντίον Βασσάρα.

Την επίθεση που δέχθηκε ο Κύρος Βασσάρας από αγνώστους αργά χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, καταδίκασαν η ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στον διευθυντή ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας αγνωστα άτομα επιτέθηκαν την ώρα που έβγαινε από το ταξί.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ είναι η εξής:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το Σάββατο ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ Κύρος Βασσάρας. Τέτοιες ενέργειες, που επιδιώκουν την υπονόμευση των διαρκών προσπαθειών μας για ένα καλύτερο και υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον, δεν πρόκειται να αναχαιτίσουν κανέναν. Δεν έχουν θέση στην ποδοσφαιρική οικογένεια όσοι αυταπατώνται ότι σπέρνοντας φόβο θα τον θερίσουν. Η ΕΠΟ αναμένει από τις διωκτικές αρχές την ανεύρεση των υπευθύνων αυτής της βάναυσης επίθεσης εναντίον του Κύρου Βασσάρα, οι οποίοι πρέπει να υποστούν τις συνέπειες της πράξης τους"
Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε από την πλευρά του: "Η επίθεση κατά του κ. Βασάρα, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και την καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από όλους μας και δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο που προσπαθούμε όλοι μαζί να φτιάξουμε. Ο κ. Βασάρας είναι εξαίρετος και παρουσιάζει σημαντικό έργο στην Διεύθυνση Ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου και θεωρώ ότι οι αρχές θα κάνουν αυτό που οφείλουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...