Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Δεύτερη νίκη του Πανσερραϊκού

Το γκολ του Λεοζίνιο στο 9ο λεπτό ήταν αρκετό για να κερδίσει ο Πανσερραϊκός με 1-0 την Καβάλα. Ήταν η δεύτερη νίκη του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα και το πρώτο φετινό γκολ του Βραζιλιάνου που πέρσι στη Β' Εθνική είχε σημειώσει 11 τέρματα.

Η Καβάλα είχε να ηττηθεί από την πρεμιέρα, όμως τα "λιοντάρια" κατάφεραν να την προσγειώσουν. Το πανέμορφο γκολ του Λεοζίνιο ήταν αρκετό για τους Σερραίους, οι οποίοι στο υπόλοιπο του αγώνα προσπάθησαν να αμυνθούν, να φάνε χρόνο και να κυνηγήσουν μόνο με αντεπιθέσεις το κάτι παραπάνω.

Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά έγινε συγκλονιστικό. Όσες φάσεις δεν είχαν δημιουργηθεί σε ολόκληρο το ματς ήρθαν στις καθυστερήσεις, με το δοκάρι του Ονουάτσι, τη διπλή απόκρουση του Γκαλίνοβιτς και το μεγάλο λάθος επίσης του Ονουάτσι, που αντί να ανοίξει στον Χργκόβιτς που ήταν μόνος του με τον τερματοφύλακα, σημάδεψε τον Ντουγκλάο που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Πανσερραίκός ξεκόλλησε για πρώτη φορά φέτος από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και έδειξε ότι αξίζει κάτι περισσότερο.

Το φιλμ του αγώνα

6’ ΔΟΚΑΡΙ.
Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μπέλιτς έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Καβάλας.
9’ ΓΚΟΛ (1-0). Φανταστικό γκολ από τον Λεοζίνιο, ο οποίος «κρέμασε» τον Γκαλίνοβιτς με σουτ εκτός περιοχής, αφού η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.
45’ Ο Λεοζίνιο έβγαλε σέντρα από δεξιά για τον Σουμνπίνιο, ο οποίος από καλή θέση δεν έπιασε την κεφαλιά όπως ήθελε με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Γκαλίνοβιτς.
52' Ο Ογκμπέτσε από το ύψος της περιοχής σούταρε, αλλά ο Ράντμαν σε ετοιμότητα έδιωξε σε κόρνερ.
84’ Σέντρα του Αμπντούν από δεξιά, εξ΄ επαφής ο Νταρσβίλ δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
92’ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Ντουγκλάο γύρισε με το κεφάλι στον Ονουάτσι, εκείνος έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά, όμως η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

ΣΚΟΡΕΡ: 9’ Λεοζίνιο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άμο, Παντελιάδης, Τάντιτς, Παπάζογλου-Ογκμπέτσε, Γκαλίνοβιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Μαβένε, Παντελιάδης, Παπάζογλου (69’ Γαλανόπουλος), Άμο, Τάντιτς (77’ Γεωργιάδης), Κάστρο, Μπέλιτς, Σουμπίνιο (61’ Ανάκογλου), Λεοζίνιο, Ντάλε.
ΚΑΒΑΛΑ (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης (87’ Γιάννου), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (62’ Βουτσίτσεβις), Ντιέ, Αμπντούν, Ογκμπέτσε (81’ Ντικρόκ),  Ονουάτσι, Νταρσβίλ. enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...