Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Καβάλα... στους «16» με νίκη 2-0 επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα στους 16 του θεσμού προκρίθηκε η ομάδα της Καβάλας, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Παναχαϊκής, στην Πάτρα. Ανώτεροι σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχτηκαν με βασικό σχήμα απέναντι στους πατρινούς, που είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας.

Για την Καβάλα αγωνίστηκαν οι εννιά από τους 13 παίκτες που έπαιξαν και απέναντι στον Εργοτέλη, με τους δύο μάλιστα να σκοράρουν και τα τέρματα της νίκης για τους αργοναύτες. Ο λόγος για τον Ζαν Κλοντ Νταρσβίλ, ο οποίος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 36ο λεπτό κι ενώ η Παναχαϊκή έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ 12 λεπτά νωρίτερα, με την προσπάθεια του Καραγιάννη να σταματάει στο δοκάρι.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Ντράγκαν Οκούκα ήταν εμφανής και στο δεύτερο μέρος και παρά το γεγονός ότι Ηλίας Φυντάνης έριξε στο γήπεδο και το μεγάλο φετινό όπλο της ομάδας του (Λουτσιάνο), το γκολ ήρθε και πάλι για την ομάδα της Καβάλας. Ηταν το 75ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ογκμπέτσε έγραψε το 2-0 για την ομάδα του και κλείδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το φιλμ του αγώνα...


36' ΓΚΟΛ 0-1: Σέντρα του Σιόντη (μπήκε ως αλλαγή) από δεξιά, ο Νταρσβίλ έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-1 για την Καβάλα.

75' ΓΚΟΛ 0-2: Ο Ντουγκλάο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Χάχαλης δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Ογκμπέτσε πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στ δίχτυα.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης):
Χάχαλης, Χρόνης, Ντίνας, Λαμπρόπουλος, Κουρδονούρης, Ακπαρίδης, Λουμπαρδέας, Ουρτάδο (80' Κυβελίδης), Χρυσάφης, Κουσκουνάς (46' Λουτσιάνο), Καραγιάννης (71' Στεργίδης).

Νέα Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (30' λ.τ Σιόντης), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Αμπτούν, Νταρσβίλ (81' Δρόσος), Ογκμπέτζε, Αλεξάντροβιτς (46' Βουτσίσεβιτς), Ντικρόκ. tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...