Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Γλίτωσαν στο παρά πέντε Τσέλσι και Άρσεναλ

Το γκολ του Μπράνκο Ιβάνοβιτς στο 84ο λεπτό χάρισε μία δύσκολη νίκη στην Τσέλσι, απέναντι σε μία εντυπωσιακή Μπλάκμπερν, η οποία ήταν καλύτερη από τους ονδρέζους στο πρώτο ημίχρονο. Στο 88’ ήρθε η λύτρωση και για την Άρσεναλ, ο οποία νίκησε την Ουεστ Χαμ στο «Έμιρεϊτς» με το τρίτο συνεχόμενο γκολ του Αλεξάντερ Σόνγκ.

Η Τσέλσι βρέθηκε να χάνει 1-0 με το πρώτο γκολ του Μπενζανί Μουανβάρι, ενώ η Μπλάκμπερν συνέχισε να πιέζει. Όμως, πολλά άλλαξαν με τον τραυματισμό του Γκαέλ Ζιβέ. Ο Όλσον, που πέρασε στη θέση του, έχασε στο 39’ τον Ανελκά, τον οποίο ο Ζιρκόφ βρήκε από τα 40 μέτρα, με τον Γάλλο να ισοφαρίζει. Τελικά ο Ιβάνοβιτς έδωσε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Πάνω στη σκληρή άμυνα της Ουεστ χαμ έπεσε η Άρσεναλ. Ο Ρόμπερτ Γκριν απέκρουσε αρκετά σουτ, όμως δεν είχε απάντηση στο 88’ και στην προσπάθεια του Καμερουνέζου αμυντικού χαφ.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, και συνολικά Τρίτη στο πρωτάθλημα, για τη Μάντσεστερ Σίτι, που αγωνιζόταν χωρίς τον τραυματία Τέβες και με αρκετές ελλείψεις στην άμυνα. Οι «πολίτες» προηγήθηκαν με πέναλτι του Αντεμπαγιόρ, όμως οι Μίλιγιας και Έντουαρντς έδωσαν μία δίκαιη νίκη στη Γουλβς, η οποία και την προηγούμενη αγωνιστική εντυπωσίασε, παρά την ήττα από την Τσέλσι στο «Στάνφορντ Μπριτζ».

Αποτελέσματα και σκόρερ της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 1-0
(88’ Σονγκ)
Μπλάκμπερν-Τσέλσι 1-2 (22’ Μπενζανί-39’ Ανελκά, 84’ Ιβάνοβιτς)
Έβερτον-Στόουκ 1-0 (67’ Γιακούμπου)
Φούλαμ-Γουίγκαν 2-0
(30’, 44’ Ντέμπσεϊ)
Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι 2-1
(30’ Μιλίγιας, 57’ Έντουαρντς-23’ πεν. Αντεμπαγιόρ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 19:30

Κυριακή

Άστον Βίλα-Μπέρμιγχαμ (14:00)
Νιούκαστλ-Σάντερλαντ (15:30)
Μπόλτον-Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα

Μπλάκπουλ-Γουέστ Μπρομ (22:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...