Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Στις καθυστερήσεις «έκλεψε» τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 στο Ηράκλειο και με γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας στο 94', μετά από λάθος του Μπέτο, κέρδισε τους τρεις βαθμούς με το 2-1 επί του Εργοτέλη, που από το 80' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ζούνιορ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη του ΠΑΟΚ που έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έμειναν για δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη.
Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πολύ δίκαια άνοιξε το σκορ στο 16' με κεφαλιά του Μάριο Μπούντιμιρ (ο οποίος έμεινε απελπιστικά μόνος του στην περιοχή). Ουσιαστικά η πρώτη ουσιαστική φάση του ΠΑΟΚ ήταν εκείνη του 35ου λεπτού, όταν ο Βιεϊρίνια βρήκε ιδανικά στον κενό χώρο τον Σαλπιγγίδη, που με πλασέ πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ και τελικά είδε τον ΠΑΟΚ να φεύγει από το γήπεδο με γεμάτο το "σακούλι". Ο Μπέτο στην προσπάθειά του να κόψει μία πάσα του Ίβιτς τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Κοντρέρας, ο οποίος με δυνατό βολέ νίκησε τον Δασκαλάκη.

Το φιλμ του αγώνα


14’ Από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Χίμπλινγκερ πετάχτηκε και έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς.
15’ Ο Ίβιτς έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Δασκαλάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.
16’ ΓΚΟΛ (1-0). Σέντρα του Χρυσοφάκη από τα δεξιά, ο Μπούντιμιρ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς.
19' Ο Φραγκουλάκης βρήκε χώρο και έκανε το σουτ με το αριστερό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
35’ ΓΚΟΛ (1-1). Από εξαιρετική κάθετη πάσα του Βιεϊρίνια, ο Σαλπιγγίδης βγήκε μόνος του απέναντι στον Δασκαλάκη και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
50' Ωραίο σουτ του Ελ Ζαρ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.
69' Πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ με δυνατό σουτ του Ίβιτς, ο Δασκαλάκης έδιωξε σε κόρνερ.
74' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και λάθος του Κρέσιτς, η μπάλα κατέληξε στον Αλεξόπουλο που μέσα από την περιοχή σούταρε απευθείας άουτ.
80' ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο Ζούνιορ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με καθυστέρηση αφού τραυματίστηκε και ο διαιτητής περίμενε να γυρίσει στο γήπεδο για να τον αποβάλει. Ο Καραγεωργίου προσπάθησε να γλιτώσει και να βγάλει τον Βραζιλιάνο με αλλαγή, αλλά κάτι τέτοιο δεν του επιτράπηκε.
94’ ΓΚΟΛ (1-2). Ο Φιλομένο σέντραρε στην περιοχή του Εργοτέλη, ο Μπέτο προσπάθησε να αποκρούσει με προβολή και η μπάλα στρώθηκε στον Κοντρέρας που από κοντά με δυνατό βολέ πέτυχε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 16’ Μπούντιμιρ-35’ Σαλπιγγίδης, 94’ Κοντρέρας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βιτόλο, Ίβιτς, Κοντρέρας
ΚΟΚΚΙΝΗ: 83’ Ζούνιορ (2η κίτρινη)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Αλεξόπουλος, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Ζούνιορ, Χρυσοφάκης (60’ Βερπακόφσκις), Ρομάνο (85’ Μπέτο), Φραγκουλάκης (90’ Ορφανός), Μπούντιμιρ.
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Ελ Ζαρ, Φωτάκης (86’ Φιλομένο), Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (95’ Ζουέλα).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...