Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο Εθνικός Αστέρας απέκλεισε στα πέναλτι την Ξάνθη

Η Skoda Ξάνθη έγινε η πρώτη ομάδα της σούπερ λίγκας που μένει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου ελλάδος. Οι “ακρίτες” ηττήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι από τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. Δύο πέναλτι έχασαν οι Θρακιώτες, με τον Κιντάνα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον 36χρονο τερματοφύλακα Γκίτκο να αποκρούει το σουτ του Μπούγκα.

Σε ένα γενικά κακό παιχνίδι, ο Αστέρας έδειχνε από την αρχή ότι πατάει καλύτερα από την απογοητευτική το τελευταίο διάστημα Ξάνθη. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75', όταν το σουτ του Βάσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτήρη Λυμπερόπουλου. Δοκάρι είχε και η Skoda, με τον Μπούγκα στις καθυστερήσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
: Μάνταλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τραορέ, Χωριανόπουλος - Βασιλακάκης, Στιούαρτ, Φλίσκας, Κιντάνα
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Φραγκής, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Βάσι (98` Φραντζεσκί), Άντονι, Παυλής (71` Λουάμο).
SKODA ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Στιούαρτ, Κωστούλας, Σταθάκης, Αντεφέμι, Βασιλακάκης, Μπούγκα, Σουάνης (76` Κιντάνα), Μαρσελίνιο (62` Φλίσκας), Μπεκαμέγκα (28` Έλινγκτον) enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...