Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κύπελλο Ελλάδας: Πιερικός-Αστέρας Τρίπολης 1-3

Άνετα επικράτησε (3-1) ο Αστέρας Τρίπολης στην Κατερίνη επί του Πιερικού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Καρέρα (13’), Φράνκου (49’) και Ροτζέριο (77’). Ο Πουλάκος (23’ πεν.) πέτυχε το γκολ του Πιερικού, που ισοφάρισε ενδιάμεσα.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης που είχε σε μεγάλη μέρα τον Καρέρα, ο οποίος με εντυπωσιακή ενέργεια άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό. Οι Κατερινιώτες ισοφάρισαν στο 23’ με πέναλτι που κέρδισε ο Πέντα από τον Ουριμπαρί και εκτέλεσε ο Πουλάκος. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 49’ με σου του Αργεντινού  Εμανουέλ Φράνκου, που έκανε ντεμπούτο με τον Αστέρα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77’ ο Ροτζέριο, ο οποίος πλάσαρε ύστερα από ασθενή απόκρουση του Καρακούτση.

ΣΚΟΡΕΡ: (23' πεν Πουλάκος - 13' Καρέρα, 49' Φράνκου, 77' Ροτζέριο)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γ. Λαζαρίδης - Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαστία

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Γ. Λαζαρίδης, Τασίδης, Κ. Λαζαρίδης (46' Χατζής), Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης, Πέντα, Λόπεζ (74' Kωνσταντινίδης), Πουλάκος (46' Αμπράμοβιτς).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Ορόθκο, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Κρις, Αράς, Καρέρα, Ρίος (46' Ροτζέριο), Μπαστία, Φράνκου (61' Μπακασέτας).enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...