Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Λύθηκε και τυπικά η απεργία του ΠΣΑΚ, δημιουργήθηκε επιτροπή

Την... τυπική λύση της απεργίας του αποφάσισε την Τετάρτη ο ΠΣΑΚ σε συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ. Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από το άρθρο 26 του καταστατικού μας αποφάσισε ομοφώνως τη λύση της απεργίας».

Ουσιαστικά, η απόφαση αφορά την Α1 ανδρών, αφού αργότερα θα υπάρξει νέα συνεδρίαση αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην Α2, αν δηλαδή θα πραγματοποιηθεί το εναρκτήριο τζάμπολ αυτό το Σαββατοκύριακο ή όχι.

Επιτροπή αποτελούμενη από ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, Ομάδων και ΓΓΑ

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί η πολυσυζητημένη σύσκεψη μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού, Γιώργου Νικητιάδη και των ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι και ως καλύτερη δυνατή λύση για τα όσα απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ θεωρήθηκε η δημιουργία μίας επιτροπής.

Η επιτροπή αυτή, θα αποτελείται από εκπροσώπους των ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, Ομάδων και της Γενικής Γραμματείας και Υφυπουργείου. Από τη Δευτέρα (1/11) θα ξεκινήσει το έργο της, ενώ ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την επιτυχημένη πορεία της παρουσιάστηκαν οι Γιώργος Νικητιάδης και Πάνος Μπιτσαξής. Αντίθετα και όπως ήταν αναμενόμενο και λογικό, τα μέλη του ΠΣΑΚ κράτησαν μία περισσότερο επιφυλακτική στάση.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι κύριοι Τσαγκρώνης, Γολέμη και Κόνιαρης από πλευράς ΕΟΚ, ο κ. Οικονομίδης από τον ΕΣΑΚΕ, οι κ. Κούμουλος, Μαρμαρινός, Παυλίδης και Αλεξανδρίδης από τον ΠΣΑΚ, οι κ. Τσομπανάκης, Ζούπας, Παπαλιός και Παρασκευής για τους παίκτες των ομάδων της Α2, ο Γενικος Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Μπιτσαξής και ο Υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κερκέρογλου, ενώ υπήρχε και εκπρόσωπος του ΙΚΑ. tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...