Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Διαγόρας «πέταξε» εκτός Κυπέλλου τον Πανιώνιο...

Μεγάλη πρόκριση για τον Διαγόρα
Εντυπωσιακή πρόκριση για τον Διαγόρα που επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου στη Ρόδο και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Οι νεοσμυρνιώτες ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό ο Ριέρα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Γουνδουλάκη και με πλασέ άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 30’, όταν ο Ζουρούδης τροφοδότησε τον Μπάρτος Ταραχούλσκι, ο οποίος απέφυγε το Λάτκα και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Μάχο. Στη συνέχεια το ματς κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, γεγονός που επίσης ευνοούσε τους γηπεδούχους.

Ο Πανιώνιος έδειχνε να φοβάται το «κάζο» του αποκλεισμού από ομάδα Β’ εθνικής, δεν ρίσκαρε να βγει μπροστά και τελικά το πλήρωσε.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε... ρώσικη ρουλέτα, με τον Πανιώνιο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι την ουσία.

Αυτή την είχε ο Διαγόρας στα τελευταία 6 λεπτά του αγώνα. Στο 84' ο Σαλαμαστράκης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Πανιωνίου και με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου κάνοντας το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις -και ενώ ο Πανιώνιος είχε βγει όλος μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση που θα έστελνε το ματς στην παράταση- ο Ρέγιες έδωσε τη χαριστική βολή στον Πανιώνιος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Το φιλμ του αγώνα...

10' ΓΚΟΛ 0-1: Ο Ριέρα δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Διαγόρα και με ένα ωραίο διαγώνιο πλασέ έκανε το 0-1 για τον Πανιώνιο.

30' ΓΚΟΛ 1-1: Ο Ζουρούδης γύρισε ωραία για τον Ταραχούλσκι μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, αυτός σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάχο.

83' ΓΚΟΛ 2-1: Ο Σαλαμαστράκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και με ωραία ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

90'+5' ΓΚΟΛ 3-1: Δυνατό σουτ του Ρέγες, η μπάλα στα δίχτυα του Μάχο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαλαμαστράκης, Ταραχούλσκι, Ρέγιες - Μανιάτης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζουρούδης (+90' Γκούτμαν), Πουλόπουλος, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου (86' Ρέγιες), Καμινιώτης, Προβατίδης, Ταραχούλσκι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μίκαελ Στόρε):
Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Σιόβας, Μπάλαμπαν, Ριέρα (75' Σαλαλί), Λάτκα, Γουνδουλάκης, Αναστόπουλος (67' Οκπάκο), Κουμορτζί, Χίκα. tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...