Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Tέταρτη σερί ισοπαλία του Ηρακλή

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0 στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία του “Γηραιού” στο πρωτάθλημα.
 
Το φιλμ του αγώνα

12' Από εκτέλεση κόρνερ του Μάρα, ο Ντάνι έπιασε καρφωτή κεφαλιά όμως ο Σέλεσι έδιωξε με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.
19' Πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Μάρα, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γιακούποβιτς, αλλά πλάσαρε πολύ άσχημα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
21' Σε ωραίο σουτ του Στσοτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου.
25' Σέντρα του Καπετάνου από τα δεξιά, ο Καμπάνταης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ηρακλή, όμως έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
36' Τετ α τετ του Στσοτ με τον Γιακούποβιτς, ο μέσος του Ηρακλή πλάσαρε, όμως  με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου να απέκρουσε.
48' Σε δυνατό σουτ του Ρόκα από τα αριστερά εντός της περιοχής και από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.
52' Σέντρα του Χοσέμι, κεφαλιά ανάποδη του Ιάκομπ, μπλόκαρε ο Γιακούποβιτς.
56' Δυνατό σουτ του Μπρέσκα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Ελευθερόπουλος.
67' Σέντρα του Μπρέσκα από τα δεξιά, ο Καπετάνος έπιασε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή και αριστερά,  όμως ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε.
68' Από μπαλιά του Ρόκα, ο Μαρτίν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή και έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Ελευθερόπουλος δεν αιφνιδιάστηκε.
83' Η μπάλα κατέληξε στον Μαρτίν μετά από κόντρες, όμως το σουτ που έπιασε μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.
88' Ο Μπρέσκα μπήκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή, όμως ο Χοσέμι τον σταμάτησε με σωτήριο τάκλιν την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάνι, Στσοτ, Χοσέμι, Μάρα-Ντολεζάι, Γιακούποβτς, Ρόκα, Σέλεσι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Αραμπατζής (74’ Βουτσιάς), Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Κανακούδης, Στσοτ (59’ Βέλλιος), Μάρα, Πίτου Γκαρσία (82’ Ρομάν), Ιάκομπ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ρόκας, Ρίκκα (70’ Κάστρο), Καμπάνταης (46’ Μπρέσκα), Καπετάνος (80’ Τ’ομας), Μάρτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...