Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο Ατρόμητος στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε στα Γιαννιτσά της τοπικής Αναγέννησης με 3-1. Οι Καραλής (6’, 53’) και Σαγκανόφσκι (11’) τα γκολ του Ατρόμητου, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Χασάνογλου (57’).

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης, καθώς προηγήθηκε νωρίς 2-0. Στο 6ο λεπτό ο Καραλής με προβολή από σέντρα του Καραγκούνη άνοιξε το σκορ, ενώ στο 11ο ο Σαγκανόφσκι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Ατρόμητου. Στο 53’ ο Καραλής από μπαλιά του Σαγκανόφσκι με ωραίο σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων. Η Αναγέννηση που είχε δοκάρι στο 54’ με τον Χασάνογλου, μείωσε σε 1-3 στο 57’ με τον ίδιο παίκτη.

ΣΚΟΡΕΡ: 57’ Χασάνογλου-6’, 53’ Καραλής, 11’ Σαγκανόφσκι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σφακιανάκης, Μελισσάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
(Παναγιώτης Γκουτσίδης): Κελπέκης, Κουτρογιάννης (68' Γκούρτσας), Καρασαλίδης, Ν. Ιορδανίδης, Πεχλιβανίδης, Φωτιάδης, Μπρέγκου, Χασάνογλου, Σουλίδης, Κατιανός (56' Γκούντα), Λαμπρογεώργος (85' Ευθυμιάδης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (82' Μπρίτο), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (66' Φαβάλι), Τάτος (75' Καμαρά), Ολιβέιρα, Καραλής.

Είπαν:

Γιώργος Δώνης: «Το σημαντικό ήταν ότι παρουσιαστήκαμε σοβαροί σε ένα θεσμό που θέλουμε να διεκδικήσουμε και να προσπαθήσουμε να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ουσιαστικά τελειώσαμε το παιχνίδι αρκετά νωρίς με τα δύο γκολ που πετύχαμε στο ξεκίνημα. Επειδή προερχόμασταν από δύο ισοπαλίες, θέλαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και τώρα μετά από αυτή την πρόκριση ελπίζουμε ότι στην συνέχεια θα φέρουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...