Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Επεισόδια στα Τρίκαλα - Αποκλεισμός του Άρη


Τα Τρίκαλα έγραψαν μια από τις πλέον χρυσές σελίδες της ιστορίας τους, καθώς απέκλεισαν τον Άρη στα πέναλτι (4-2) και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς στην κανονική του διάρκεια έληξε 1-1, σκορ που δεν άλλαξε στην παράταση. Με δέκα αγωνίστηκε ο Άρης από το 87' (κόκκινη ο Μίσελ).

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε βούρκο από τη συνεχή βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αποδώσουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες περισσότερο προσπαθούσαν να σταθούν όρθιοι, παρά να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7’ με προβολή του Ρονάλντο Γκιάρο και έδειξαν να «καθαρίζουν» το παιχνίδι. Η πεντάλεπτη διακοπή στο 27’ εξ αιτίας εισόδου στον αγωνιστικό χώρο 15 οπαδών των «κίτρινων» που πήγαν να αποσπάσουν από τους Τρικαλινούς ένα πανό, συνετέλεσε ώστε να αποδιοργανωθούν οι φιλοξενούμενοι. Μόλις ξανάρχισε το παιχνίδι τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με τον Μίνγκα σε απόλυτο αιφνιδιασμό.

Στη συνέχεια και σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, τα Τρίκαλα προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους τον Άρη και έψαχναν το γκολ στην κόντρα. Ο κακός αγωνιστικός χώρος συνετέλεσε, ώστε σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο τερματοφυλάκων. Ωστόσο ο Άρης θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, αν το δυνατό σουτ του Ναφτί στο 85’ δεν έβρισκε στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μίσελ με απευθείας κόκκινη, για χτύπημα εκτός φάσης στον Κοντογουλίδη. Στην παράταση το σκηνικό δεν άλλαξε και το ματς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι παίκτες των Τρικάλων ήταν περισσότερο ψύχραιμοι.

ΣΚΟΡΕΡ: 31' Μίνγκας - 7' Γκιάρο.

Η σειρά των πέναλτι:

Κόκε: 0-1.
Μίνγκας: 1-1.
Ναφτί: Άουτ.
Μπριλάκης: 2-1.
Κάλβο: 2-2.
Κόρμπος: 3-2.
Γκιάρο: Απέκρουσε ο Πουρής.
Μπαριέντος: 4-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
: Τσινιάρης (Αθήνας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πουρής, Μπουκουβάλας, Κόρμπος,Κοντογουλίδης -Κάλβο, Βανγκέλι,
ΚΟΚΚΙΝΗ 87' Μίσελ.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Πουρής, Γιώτας, Μπριλάκης, Ντόικιτς (72' Κόρμπος), Χρήστου, Μπουκουβάλας, Μπακομήτρος (93' Σπασόγεβιτς), Μίνγκας, Ριζογιάννης, Ρούσεφ (77' Μπαριέντος), Κοντογουλίδης.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Χαβίτο, Ναφτί, Πρίττας (61' Τόχα), Κάλβο, Κόκε, Ρουίς (90' Νέτο). ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...