Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η Λάρισα 3-0 την Ξάνθη

Πρώτη νίκη της Λάρισας από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αλκαζάρ. Οι Κανόμπιο (19` πέναλτι, 54`) και Ιγκλέσιας (27`) υπέγραψαν το 3-0 επί της Ξάνθης, νίκη με την οποία οι Θεσσαλοί βελτίωσαν αισθητά τη βαθμολογική τους θέση.

Η ΑΕΛ παρατάχθηκε με εκπλήξεις από τον Γιάννη Παπακώστα, αφού στον πάγκο έμειναν οι Γκέρεμι και Τουμέρ Μετίν. Οι «βυσσινί» δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν με άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο τη νίκη. Έτσι πίεσαν και αυτό βγήκε σε καλό, αφού οι Κανόμπιο και Κουζέν ήταν σε μεγάλη μέρα και κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα τους σε μία σπουδαία βαθμολογικά νίκη.

Με αυτό το «τρίποντο» η Λάρισα ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, την οποία μοιράζονται Πανσερραϊκός, Πανιώνιος και Ξάνθη.
Το φιλμ του αγώνα

17' ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Μπέρτος ανέτρεψε τον Κουζέν και ο Παππάς έδειξε την άσπρη βούλα
19' ΓΚΟΛ (1-0): Ο Κανόμπιο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και νίκησε τον Γκσπούρνινγκ
27' ΓΚΟΛ (2-0): Σέντρα του Κουζέν, λάθος του Κωστούλα και ο Ιγκλέσιας με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
54' ΓΚΟΛ (3-0): Εξαιρετική ενέργια του Μετίν, που πέρασε τέσσερις αντιπάλους και άνοιξε στον Κανόμπιο που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
79' ΔΟΚΑΡΙ: Τετ-α-τετ του Κουζέν με τον Γκσπούρνινγκ, ο παίκτης της ΑΕΛ πέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΣΚΟΡΕΡ: 19' πεν, 54' Κανόμπιο, 27' Ιγκλέσιας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βενετίδης, Νταμπίζας - Γκλέισον

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βελάσκο (12' Ταλ), Βενετίδης (58' Κατσιαρός), Ταυλαρίδης, Νταμπίζας, Κανόμπιο, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Σίμιτς, Κουζέν, Αμπουχατζίρα (46' Μετίν)

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Στιούαρτ, Γκλέισον, Βάλλας, Αντεφέμι, Πόι, Βασιλακάκης (52' Μπούγκα), Φλίσκας (18' Κωστούλας), Κατόνγκο (68' Κιντάνα), Ελιγκτον
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...