Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μαρινάκης σε Κάκο: “Ήσουνα κακός!”

Παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Κάκου έχει ο Ολυμπιακός, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις Μαρινάκη αλλά και από την κουβέντα που άνοιξε ο ιδιοκτήτης της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ στα αποδυτήρια με τον Κερκυραίο διαιτητή.

“Στο δεύτερο ημίχρονο έχεις κάνει κακή διαιτησία, έχεις αλλοιώσει το αποτέλεσμα” του είπε χαρακτηριστικά, ενώ τα ίδια είπε και στον βοηθό διαιτητή Ακριβό: ”Κι εσύ έχεις κάνει κακή διαιτησία”. Ο κ.Μαρινάκης απευθύνθηκε και στον Κύρο Βασσάρα που ήταν παρατηρητής στο ματς: “Με αυτά δεν πάμε πουθενά”

Στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Πανηγύρισα ένα φανταστικό γκολ. Είδαμε λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως υπάρχουν και κάποιες φάσεις που θέλω να δω. Δέχτηκα τηλεφωνήματα για συγκεκριμένες φάσεις όπου υπήρχαν διαιτητικά λάθη εναντίον του Ολυμπιακού αλλά θέλω να τις ξαναδώ για να είμαι σίγουρος. Παίξαμε καλά και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα.”

Ο κ.Μαρινάκης είδε το ντέρμπι από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στους δυο αντιπροέδρους του Παναθηναϊκού (Γόντικα και Βεκρή). Λίγο μετά την αποβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, σημειώθηκε μικροεπεισόδιο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Τάσου Μητρόπουλου που συνόδευσε τον διεθνή αμυντικό στα αποδυτήρια. Την ίδια στιγμή έφυγε από τη θέση του και πήγε στη σουίτα του Ολυμπιακού πίσω από τα δημοσιογραφικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέα με τον Ισίδωρο Κούβελο.

“Δεν αναγκάστηκα να φύγω, δεν θα έφευγα ό,τι κι αν γινόταν, απλά έπεσε ένα δακρυγόνο και η κατάσταση ήταν δύσκολη γι αυτό και έφυγα.” δήλωσε στο τέλος, ενώ στην επισήμανση ότι δεν δέχτηκε την πρόσκληση του Νικόλα Πατέρα να καθίσει μαζί του στην εξέδρα, είπε: “Νομίζω ότι καθίσαμε αρκετά κοντά και αυτό δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία χρόνια σε ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Όπως είδαμε, δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα. Θα μπορούσαν να είχαν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την φιλοξενία. Άλλωστε δεν έχει παραπονεθεί ποτέ κανείς για την δική μας φιλοξενία στο Καραϊσκάκη. Είμαι περήφανος που μπόρεσα και πανηγύρισα το γκολ της ομάδας μου μέσα σε 80.000 παναθηναϊκούς, είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το πάρουμε»”

Ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και γι' αυτό έφυγε ηττημένος από το ΟΑΚΑ.

“Πιστεύω ότι δεν χάσαμε τον έλεγχο, γιατί στην αρχή του ήμασταν το ίδιο καλοί με το πρώτο. Όμως με το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού χάσαμε την ισορροπία μας. Μετά ήρθε πάρα πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ, η αποβολή του Αβραάμ μας αποδιοργάνωσε και ήμασταν με παίκτη λιγότερο και ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού. Όμως ως το 1-1, ήμασταν το ίδιο καλοί με το πρώτο ημίχρονο. Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει η ήττα. Συνεχίζουμε πρώτοι και αυτό θα το έχουμε στο μυαλό μας. Η πραγματικότητα φαίνεται στη διάρκεια που ήμασταν 11 με 11 και εκεί ήμασταν καλύτεροι. Ο Μιραλάς βγήκε γιατί ο ίδιος ζήτησε την αλλαγή επειδή ήταν κουρασμένος. Για την αλλαγή τακτικής και συστήματος, θα το σκεφτόμαστε όταν δεν θα είμαστε πρώτοι. Όταν θα αρχίσουμε να χάνουμε, όπως σήμερα, γιατί ήρθαμε προετοιμασμένοι ότι θα παίζαμε ένα εύκολο παιχνίδι που με τον τρόπο που παίζουμε θα το κερδίζαμε. Θα αγωνιζόμαστε ως το τέλος, απλά σήμερα κάναμε λάθη που μας κόστισαν».
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...