Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Νικητιάδης: Δεν θα μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο το ΟΑΚΑ

Αρνητικός είναι ο Γιώργος Νικητιάδης, στην προοπτική να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ και να το μετατρέψει σε αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και τόνισε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει υποβάλει αίτημα.

Ο κ. Νικητιάδης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον γ.γ.Α. Παναγιώτη Μπιτσαξή τόνισε σχετικά με το Ολυμπιακό Στάδιο: «Το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Υπάρχει για συγκεκριμένο σκοπό κι έχει μία ιστορία πίσω του. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόταση».

Ο γ.γ.Α. αναφερόμενος στους ύποπτους αγώνες και τη στασιμότητα που υπάρχει στην υπόθεση δήλωσε: «Καθυστέρηση στη δικαιοσύνη υπάρχει σε όλα τα θέματα. Προσπαθούμε για επίσπευση διαδικασιών. Θα επιδιώξω να παρακολουθήσω σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε», ενώ για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς ανθρώπων του ποδοσφαίρου είπε: «Εκεί που απαιτείται εξυγίανση, θα υπάρξει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε κανέναν, αν δεν επιληφθούν πρώτα τα δικαστικά όργανα».

Ερωτηθείς ο κ. Μπιτσαξής για την αντίδραση του Ολυμπιακού στην απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του στην Ξάνθη απάντησε: «Εμείς ενεργούμε πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Οι μετακινήσεις θα γίνονται κατά περίπτωση, όπως είχαμε πει από τον περασμένο το Μάιο. Η απαγόρευση δεν είναι απειλή, αλλά προληπτικό μέτρο», απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...