Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Από το αεροδρόμιο για προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟ

Περιθώρια για... ανάσες και ξεκούραση δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έρχεται! Κατά συνέπεια, με το που επέστρεψαν το πρωί οι «πράσινοι» από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν εγκλωβιστεί το βράδυ της Τετάρτης, λόγω κακοκαιρίας, πήγαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και προπονήθηκαν.

Ο Νίκος Νιόπλιας, λόγω της ταλαιπωρίας από το ταξίδι της επιστροφής από τον αγώνα του Κυπέλλου με την Κοζάνη, προτίμησε να αποφορτίσει τους «πράσινους», έτσι, όσοι ήταν στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα.

Αντιθέτως, όσοι είχαν μείνει πίσω ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του Λόρενς Έμπεν. Εκτός από τους Λέτο και Νίνη, που είναι τραυματίας και προπονήθηκαν ατομικά.

Ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι στην προπόνηση της Παρασκευής, όπου θα πραγματοποιηθεί δίτερμα.

Βέβαια, από τώρα έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα για το βασικό σχήμα, αλλά και κάποια διλήμματα, αφού η απόδοση ορισμένων παικτών (βλέπε Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού) κόντρα στην Κοζάνη τον έβαλαν σε σκέψεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...