Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Μπακαγιόκο έστειλε τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «16» του Κυπέλλου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο δεύτερος -μέχρι στιγμής- εκπρόσωπος της Β' Εθνικής που έχει πάρει το «εισιτήριο» της πρόκρισης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο «Ζωσιμάδες», με γκολ του Μπακαγιόκο στο 45ο λεπτό, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, κάτι που πέτυχε χθες και ο Εθνικός Αστέρας.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το εξαιρετικό γκολ του Μπακαγιόκο, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι Κρήτες «άγγιξαν» στο 83ο λεπτό την ισοφάριση, όμως ο Ορφανός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα απέκτησαν και αριθμητικό μειονέκτημα, μετά τη αποβολή του Λεάλ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα...

45' ΓΚΟΛ 1-0:
Ο Μπακαγιόκο στόπαρε την μπάλα με το δεξί έξω από την περιοχή, έκανε μια περιστροφή και με αριστερό σουτ άνοιξε με υπέροχο γκολ το σκορ για τους γηπεδούχους.

83' ΔΟΚΑΡΙ:
Σουτ του Ορφανού μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά.

92' ΑΠΟΒΟΛΗ: Με 10 ο Εργοτέλης λόγω αποβολής του Λεάλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Ανδράλας (73' Κεϊτά), Κυριάκος (90' Λουίς Κάρλος), Ντε Βινσέντι (83' Στάθης), Σκούφαλης, Μπακαγιόκο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Βίσιο (46' Ρουπάκης), Ορφανός, Καρέλης (46' Ρομάνο), Γιαλούσης, Βερπακόφσκις (58' Λεάλ), Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...