Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Με Ριέρα ο Ολυμπιακός 1-0 τον Άρη

Εντυπωσιακός παρουσιάστηκε για 45 λεπτά στο “Καραϊσκάκη” ο Ολυμπιακός.

Αυτό αρκούσε για να πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Άρη, χάρη στο τρίτο γκολ του Άλμπερτ Ριέρα στο πρωτάθλημα (2').

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν (δοκάρι ο Φετφατζίδης, χαμένο πέναλτι ο Ιμπαγάσα), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν συντήρηση δυνάμεων, χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο από τους Θεσσαλονικείς.


Το φιλμ του αγώνα

1' Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Κάθετη πάσα από τον Ιμπαγάσα, ο Μιραλάς έκανε από πλάγια δεξιά θέση το πλασέ απέναντι από τον Σηφάκη, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Άρη.
2’ ΓΚΟΛ (1-0). Λάθος συνεννόηση του Σηφάκη με τον Κουλουχέρη, η μπάλα κατέληξε στον Ριέρα που με σουτ δεν δυσκολεύτηκε μπροστά σε άδεια εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
8' Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Φουστέρ έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Σηφάκης έπεσε στη γωνία και έδιωξε με υπερένταση.
18' ΔΟΚΑΡΙ. Λάθος του Κάλβο, η μπάλα κατέληξε στον Φέτφατζίδη, που μετά από ωραία κίνηση, σούταρε, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.
28' Πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι, όταν ο Φατί πάτησε το δεξί πόδι του Φουστέρ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
30’ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Φατί ανέτρεψε τον Ντούντου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ιμπαγάσα, όμως έστειλε την μπάλα άουτ από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.
31' Ωραίος συνδυασμός από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έβγαλε μπαλιά για τον Φετφατζίδης, αυτός την κατέβασε υπέροχα και την έστρωσε στον Φουστέρ, ο Ισπανός έκανε κάθετη στον Μιραλάς, όμως το πλασέ το τελευταίου αποκρούστηκε από τον Σηφάκη.
35’ Ωραία μπαλιά του Ιμπαγάσα, ο Ριέρα πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, όμως η προβολή του από το σημείο του πέναλτι κατέληξε άουτ.
37’ Ο Μιραλάς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με τρομερή ατομική ενέργεια, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
52’ Σέντρα του Φετφατζίδη από τα δεξιά, ο Ριέρα μόνος του από την μικρή περιοχή, έκανε χαλαρά το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
79' Εκτέλεση φάουλ από τον Ιμπαγάσα, ο Ντουντού έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Μέλμπεργκ σούταρε χαλαρά από καλή θέση.
82' Επικίνδυνος ο Άρης στην αντεπίθεση, με τον Χαβίτο να έβγαλε  ωραία μπαλιά από τα δεξιά, όμως ο Κάλβο δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ μέσα από την περιοχή.

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ Ριέρα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Α. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Ραούλ Μπράβο-Φατί, Νέτο, Οριόλ, Κουλουχέρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο Τοροσίδης, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης (69' Ρόμενταλ), Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ριέρα (80’ Χολέμπας), Φουστέρ (Γ. Παπαδόπουλος), Μιραλάς.
ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Οριόλ, Κουλουχέρης, Τσεσνάουσκις, Φατί, Τόχα,Κάλβο, Μενδρινός (46' Χαβίτο), Ρουίς (62' Κόκε) 
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...